Workshop schermen

Tilburg, Noord Brabant

Extra informatie
Prijs vanaf: €20
Aantal personen: 6 tot 40
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen

Naar website

Workshop schermen
“Altijd een voltreffer!”

Als u op zoek bent naar een uitdagende workshop, overweeg dan om een workshop schermen uit te oefenen. Samen met een goed gezelschap of uw collega’s is het volgen van een scherm workshop een uitdagende activiteit en ontzettend leuk om te doen. Onze workshop kan worden uitgevoerd op een groot aantal prachtige locaties in Nederland, maar ook op een locatie die uzelf in gedachte heeft. Jong of oud, sportief of minder sportief, onze workshop om te leren schermen is voor ieder persoon goed te doen.

Het programma

De scherm workshop bestaat uit een inleiding, de basisbeginselen en we eindigen met het duelleren in teams. Tijdens de inleiding bespreken we de techniek van het schermen, een stukje historie en de verschillende wapens van de schermsport. Vervolgens komen de basisbeginselen aan bod, waaronder het oefenen van het voetenwerk, de stelling (en garde), aanvalstechnieken en uiteraard de verdedigingstechnieken.

Wanneer alle deelnemers deze technieken redelijk beheersen, gaan we teams maken voor het duelleren. Nu gaat het namelijk spannend worden, bent u in staat om uw collega’s te verslaan in een schermduel? Let er overigens wel op dat u sportieve kleding draagt tijdens het bedrijfsuitje schermen. Een trainingsbroek, sportschoenen en een schoon t-shirt is meestal al voldoende. Wij zorgen voor de schermspullen zoals een sabel, schermvest, handschoen en masker.
Meer weten over een scherm workshop?

Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om de kleding voorschriften of de diverse locaties waar de workshop schermen plaats kan vinden, stel al uw vragen gerust. Neem daarvoor contact met ons op per telefoon (013 – 54 49 814) of stuur een e-mail met behulp van het contactformulier. Wij zorgen er voor dat u een leuke dag met ons beleeft en het naar uw zin heeft tijdens onze clinic schermen.

« Terug naar overzicht