3x bestemmingen voor een onvergetelijke jongerenvakantie!

Wat is er nou leuker dan met al je vrienden op vakantie gaan? Als je met een hele vriendengroep op vakantie gaat, kan het uitzoeken van een bestemming soms lastig zijn. Ga je voor een strandvakantie, een stedentrip of toch een avontuurlijke reis in de bergen? Hieronder vind je inspiratie voor een onvergetelijke jongerenvakantie!

Albufeira, Portugal

Albufeira is een uitstekende bestemming voor een jongerenvakantie. In Albufeira kun je ‘s nachts terecht op de bruisende strip, waar je wat kunt drinken en kunt dansen bij een van de vele bars, clubs en discotheken. Ook worden er vele strandfeesten georganiseerd in Albufeira, onder andere bij Praia da Oura en Praia dos Pescadores. Hier kun je de hele dag genieten van muziek en lekkere drankjes. Albufeira is daarnaast ook een goede optie voor surfliefhebbers. Je kunt van je vakantie in deze plaats ook prima een surfvakantie maken. Verder kun je er ook andere watersporten proberen, zoals jetskiën en parasailen. Albufeira kent ook prachtige stranden met indrukwekkende kliffen en grotten. Deze kun je met een boottocht langs de kust verkennen. Kortom, er is genoeg te beleven en te zien in Albufeira!

Sunny Beach, Bulgarije

Sunny Beach ligt aan de Zwarte Zee in Bulgarije. De plaats is een zeer populaire bestemming voor jongerenvakanties. Hier vind je namelijk een grote boulevard vol met bars, clubs en strandfeesten die tot de vroege uurtjes doorgaan. Ook is de bestemming relatief goedkoop en hoef je niet veel geld kwijt te zijn aan drankjes. In Sunny Beach is er uiteraard ook meer te beleven dan uitgaan. Overdag kun je natuurlijk relaxen aan een van de vele stranden, maar je kunt ook wat meer actie opzoeken. Ga bijvoorbeeld jetskiën of parasailen met de hele vriendengroep. Cultuurliefhebbers kunnen in het nabijgelegen stadje Nessebar genieten van verschillende bezienswaardigheden. Je merkt het, ook Sunny Beach is een aanrader voor een onvergetelijke jongerenvakantie!

Kavos, Griekenland

Een jongerenvakantie in Kavos op het Griekse eiland Corfu is ook een goede optie om te overwegen. In deze plaats kun je geniet van de zon, de zee, het strand en natuurlijk uitgaan. De plaats heeft een bruisende strip waar je veel bars, clubs en strandfeesten kunt vinden. Deze feesten gaan meestal tot diep in de nacht door. Overdag kun je heerlijk relaxen aan een van de vele mooie zandstranden. Ook kun je het eiland beter verkennen tijdens een boottocht of door een auto te huren. Kavos kan daarmee ook op je lijstje van bestemmingen voor je volgende jongerenvakantie!

Een bestemming uitzoeken voor een jongerenvakantie kan een hele opgave zijn. Gelukkig kun je met de bestemmingen die hierboven zijn genoemd al een stuk makkelijker een keuze maken!

Plaats een reactie