Waterpark Belterwiede – vakantiehuizen aan het water vlakbij Giethoorn, Overijssel

Wanneperveen, Overijssel

Extra informatie
Prijs vanaf: €263
Aantal personen: 2 tot 10
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Bungalowpark Belterwiede in Wanneperveen Overijssel – vakantiehuizen met eigen aanlegsteiger

Een heerlijke vakantie op een unieke locatie is dichterbij dan je denkt…
Voor uw vakantie in Wanneperveen bent u op bungalowpark Waterpark Belterwiede, gelegen in de kop van Overijssel, nabij waterdorp Giethoorn, aan het juiste adres! Met onder andere het restaurant met gezellige patio, de cafetaria, het meer de Belterwijde voor zwem- of watersport plezier en Nationaal Park Weerribben-Wieden binnen handbereik hoeft niemand zich hier te vervelen!

U treft op ons bungalowpark een ruime keuze in luxe vakantiehuisjes, allen gelegen op 3 kleine schiereilanden aan het water van het meer de Belterwijde. Met hun karakteristieke rieten daken vormen de luxe vakantiewoningen een gezellig waterdorp op zich. De ruime vakantiehuizen zijn geschikt voor 4, 6 of 10 personen en voorzien van alle luxe, ruimte en rust die u zich maar wenst. Wat dacht u van meerdere badkamers, een royale woonkamer en wasmachine?

De grote tuinen met vlonderterras en privé (aanleg)steiger geven u de mogelijkheid om te genieten van het buitenleven! Ook uw huisdier is van harte welkom op ons bungalowpark. Wij bieden verschillende vakantiehuizen aan waar u samen met uw huisdier kunt genieten van een heerlijke vakantie!

« Terug naar overzicht