Voetgolf Twente

Diepenheim, Overijssel

Extra informatie
Prijs vanaf: €11
Aantal personen: 2 tot 50
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Voetgolf; hilarisch, uniek en geschikt voor iedereen!

Iedereen heeft vast wel eens een bal in de lucht gehouden of anders mogelijk met een balletje op een golfbaan geslagen. De Pitch&Putt Golfbaan in Diepenheim biedt haar bezoekers een unieke en sportieve uitdaging. Voetgolf, een uitdagende en veelal hilarische combinatie van de bestaande sporten voetbal en golf. Een spelletje Voetgolf is niet ingewikkeld en na een korte instructie, heeft iedereen het zo onder de knie.

Het spel
Voetgolf is niet moeilijk maar voor een geoefende voetballer lastiger dan je denkt. Je schiet de voetbal vanaf de aftrap in de richting van de vlag. Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen. Natuurlijk heb je onderweg te maken met dezelfde obstakels als in de golfsport; waterpartijen, bunkers en op een aantal banen zelfs lastige glooiingen. Uiteraard legt een ervaren instructeur de spelregels vooraf duidelijk uit. Het gebruik van de benodigde materialen zoals de voetballen en scorekaarten zijn overigens bij de prijs inbegrepen. Laat je voetbalschoenen met noppen maar thuis. Het dragen van deze schoenen zijn op de baan niet toegestaan.

Speciaal voor groepen
Voetgolf is speciaal bedoeld voor groepen vanaf ongeveer 10 personen die op zoek zijn naar een leuk teamuitje, een activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Altijd al je voetbalmaatje, je collega of je vader eens willen verslaan? Kom dan snel eens langs op één van de banen. In teams van ongeveer 4 personen ben je circa anderhalf tot 2 uur in de buitenlucht een balletje aan het trappen. Daarnaast kan je het ook nog eens combineren met Pitch&Putt Golf. Uitdaging dus genoeg! En na afloop….. lekker genieten van bijvoorbeeld een uitgebreide lunch, barbecue of een gezellige borrel. Het arrangement kan in overleg met de baan naar je eigen wensen worden ingevuld.

« Terug naar overzicht