Vakantiepark Dierenbos

Vinkel, Noord Brabant

Extra informatie
Prijs vanaf: €204
Aantal personen: 2 tot 12
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Dit jaar beleef je met het hele gezin een ontzettend leuke vakantie in Brabant. De bosrijke Brabantse omgeving van Vakantiepark Dierenbos biedt zowel ontspanning als gezelligheid. In en om het park vind je diverse faciliteiten waarmee jouw vakantie nog leuker wordt. Wat dacht je van een dagje zwemmen in het binnenzwembad, een potje midgetgolfen, heerlijk uit eten in het restaurant of de dieren op het park verzorgen?

Genoeg te doen op het park

De meeste parkfaciliteiten bevinden zich op loopafstand van de accommodaties. Zo vind je bij het centraal gelegen hoofdgebouw het zwembad, restaurant de Boswachtershoeve, de bowlingbaan, een loungehoek met speciaal ingerichte kinderhoek, de midgetgolfbaan, speeltuin en de speelvijver. Daarnaast vind je ook op diverse plaatsen in het park dierenverblijven en is er zelfs een kinderboerderij.  Ook vind je op het park diverse speeltuinen, kun je een fiets huren, vissen in het meer en meedoen met de activiteiten van het animatieteam!

Diverse mogelijkheden voor een dagje uit

In de omgeving van het vakantiepark vind je ook diverse faciliteiten, dagattracties en mooie natuurgebieden. Voor de actieve vakantiegangers is er Sportiom ’s-Hertogenbosch, waar je kunt zwemmen, schaatsen of lasergamen. Liever cultuur opsnuiven? Bezoek dan een museum of maak een boottocht door de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Natuurlijk kun je ook een heerlijke wandeling of fietstocht maken in een van de vele natuurgebieden in de omgeving.

« Terug naar overzicht