TukTuk in de Peel

Meijel, Limburg

Extra informatie
Prijs vanaf: €33.5
Aantal personen: 2 tot 27
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Dagje uit met je vrienden, bedrijf of familie? Trek eropuit met de TukTuk!

In een 2 of 3 uur durende Thaise TukTuk tocht ontdekt u, aan de hand van de TukTuk routekaart, de mooiste plekjes in de oerhollandse Peel. U vertrekt vanuit Meijel, het bruisende hart van de Peel, voor een gezellige en leerzame tocht door het natuurgebied.

Vanuit ‘Nostalgie Eten & Drinken’ in Meijel kunt u gedurende 2 of 3 uur een TukTuk huren en een toertocht maken door de prachtige omgeving die Meijel rijk is. U wordt getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden, peelkanalen en gezellige, gastvrije dorpen. Geniet van het uitzicht, de omgeving en het zonnetje vanuit je eigen TukTuk. U heeft tijdens de tocht voldoende tijd om een bezichtiging te doen of een terrasje te pikken.

Tijdens de tocht brengt u een bezoek aan recreatiepark De Peel en het bezoekerscentrum Mijl op zeven. U passeert het Deurnesch kanaal wat men groef om ladingen gestoken turf te vervoeren vanuit de peel naar het treinstation in Deurne. U bezoekt het peeldorp Helenaveen waar ooit zo’n 3000 veenarbeiders werkten…. En u passeert het woonhuis van turfsteker Gebbel die een romeinse gouden helm vond in de Peel en eensklaps rijk werd. Kortom: Leuk, gezellig en ook zeker indrukwekkend.

De TukTuk tochten bieden plaats t/m 27 personen. Tot 51 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.

« Terug naar overzicht