Surfles in Ouddorp

Ouddorp, Zeeland

Extra informatie
Prijs vanaf: €25
Aantal personen: 6 tot 20
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Surfcultuur, zon, zee, strand en actie op het golfsurfstrand van Ouddorp. Op 20 minuten rijafstand van Renesse en 30 minuten vanaf Rotterdam. Beleef met zijn allen de kick van het surfen. De instructeur van SurfKaravaan geeft surfles die aansluit bij de dynamiek van jullie groep, alle leeftijden zijn welkom zolang iedereen een zwemdiploma heeft. Er is een rustplaats voor zeehonden op de zandbank dus wees niet verbaast als er een nieuwsgierige zeehond van een afstandje mee kijkt!

Ook voor de achterblijvers op het strand hebben we van alles klaar staan. Relax lekker op het strand, speel een potje beachvolleybal, volg een beachyogales of vang je eigen maaltijd tijdens het kornetvissen. De strandtent naast de surfschool staat bekend om haar uitstekende keuken. Je kan er ook lekker chillen en borrelen. Hierdoor kan je de dag makkelijk aanvullen met een hapje en drankje of een compleet verzorgde BBQ.

SurfKaravaan ligt in Ouddorp op het onderste Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. De surfschool ligt direct aan de N57 en is makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, Zeeland en Brabant. Het parkeren is gratis.

« Terug naar zoekresultaten