Restaurant Memories

Eindhoven, Noord Brabant

Extra informatie
Prijs vanaf: €10
Aantal personen: 2 tot 20
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Restaurant Memories. De naam zegt het al. Ons restaurant staat in het teken van heerlijke nieuwe herinneringen maken terwijl onze muziek & interieur u mee terugneemt naar de tijd van de muzikale hoogtepunten. De Beatles, Springsteen, Bob Dylan, bij ons komen ze allemaal voorbij terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd. Dit kan met een heerlijke driegangen menu of een uitstekende Black Angus steak. Natuurlijk bereiden onze chefs ook de specialiteiten als kogelbiefstuk met zalm, roodbaarsfilet, lam VS gamba en de huisgemaakte vegetarische lasagne.

Hiernaast heeft u nog een ruim assortiment waar u een heerlijke maaltijd uit kan samenstellen. Voor een intiem diner voor 2, een verjaardag van een familie lid of een reünie met oude vrienden, bij ons is plek voor iedereen. Restaurant Memories vindt u op de Dommelstraat direct om het hoekje van het stationsplein.

Hier zult U de vriendelijke en gastvrije bediening vinden die samen met onze chefs alles op alles zetten om u een onvergetelijke avond te bezorgen. De combinatie van onze heerlijke recepten, deskundig personeel, de beste classics en ons ruime assortiment in dranken maakt samen een onvergetelijke avond.

Komt u Memories bij ons maken?

« Terug naar overzicht