Piloot voor een dag

Arnhem, Gelderland

Extra informatie
Prijs vanaf: €105
Aantal personen: 2 tot 20
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen

Naar website

Neem plaats in de Socata TB10 Tobago, een éénmotorig rijk uitgerust lesvliegtuig voor verkeersvliegers dat ook speciaal voor dit event uit de hangar wordt gehaald. Zit er voldoende brandstof in? Help jij even mee met het doen van de walk-around voor take-off? Ready, checked, GO!

Piloot voor een dag is dé ultieme jobbeleving! Je wordt die dag begeleid door een ervaren en door Martinair zelf opgeleide piloot.

Hoe ziet je dag eruit?

Je wordt gastvrij ontvangen op Vliegveld Lelystad; momenteel na Schiphol het vliegveld met de meeste vliegbewegingen in Nederland. Van ultralights tot commercial jets. Het landt er allemaal. Met een kop koffie of thee samen met de piloot gaat jouw event van start. De ontvangst vindt plaats in restaurant Flantuas. De piloot komt je hier ophalen voor onder andere:

Een briefing
Het meewerken aan het Flight Planning Proces
Het bestuderen van het weer (meteorologie)
Het praten over piloot als beroep
Een rondleiding op de luchthaven
En natuurlijk de vlucht zelf van circa 60 minuten!
Om het gevoel van piloot zijn zoveel mogelijk echt te ervaren zit je voorin de cockpit ook zelf achter de controls naast de piloot. Zo kun je dit gevoel ook echt zelf beleven! Er is zelfs een mogelijkheid om naar Deventer/International Airport Teuge te vliegen voor een tussenlanding waar gewisseld kan worden van co-piloot. Kortom: Een tweede deelnemer kan dit gevoel ook ervaren. Dit arrangement is bijvoorbeeld ook inzetbaar voor een vlucht over je eigen huis (midden Nederland). Tevens is het uit te breiden met een lunch of diner.

Voor dit gehele evenement geldt dat meteorologische minima op de dag van het evenement zelf kunnen betekenen dat de vlucht verzet moet worden. U hebt hierover voorafgaand aan het evenement contact met de piloot zelf.

Piloot voor een dag is dé ultieme jobbeleving! En word je begeleid voor een ervaren en opgeleide piloot.

« Terug naar overzicht