Lekker sportief bij Borchland!

Amsterdam, Noord Holland

Extra informatie
Prijs vanaf: €9
Aantal personen: 2 tot 20
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Zaalvoetbal & zaalhockey

Zaalvoetbal & zaalhockey kunnen bij Borchland het hele jaar door. Organiseer bijvoorbeeld je eigen zaalvoetbaltoernooi of kom gezellig een uurtje voetballen of hockeyen in de Amstelhal. Boarding is niet standaard aanwezig.

We hebben twee velden met de officiële afmetingen voor zowel zaalvoetbal als zaalhockey. De afmeting van één officieel veld is 18m x 38m en de afmeting van één kleiner trainingsveld is 15m x 30m.

 

Squash

Amsterdam heeft weer een echte Squashclub! Met ruime openingstijden, langs de A2 en parkeren voor de deur, is Borchland ook voor squash the place to B.!

Squash is boeiend om te doen en om naar te kijken. De sport geeft een perfecte work-out, stelt hoge eisen aan o.a. het uithoudingsvermogen, de mentale weerbaarheid, reactiesnelheid, technische kwaliteiten en tactisch inzicht.

Alle negen squashbanen zijn opgeknapt en competitie klaar. Naast een gezellig interieur met loungebanken, eigen bar, terras, muziek en mooie kleedkamers, kunnen de squashers bij ons ook live squash kijken op PSA Live. Zo kun je de absolute wereldtop live in actie zien.

Na het squashen kun je een lekker hapje eten in ons restaurant of Grand café!

Soccersquash

Soccersquash is dé nieuwe sensatie op het gebied van (voet)balsporten. Deze snel groeiende sport is ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie.

Soccersquash is een combinatie van voetbal en squash en wordt gespeeld met een speciale soccersquash-bal op een standaard squashbaan.

 

« Terug naar overzicht