Kleiduivenschieten

Ruurlo, Gelderland

Extra informatie
Prijs vanaf: €25
Aantal personen: 2 tot 250
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen

Naar website

Na ontvangst krijgt u uitleg over het kleiduivenschieten op zich, de benodigde attributen en het aanschouderen van het geweer. Daarna gaat u in groepjes de schietbaan op onder begeleiding van een instructeur. U schiet vijf maal, vijf verschillende kleiduiven. Op de schietposten zal de instructeur u behulpzaam zijn bij het raken van de duiven en de veiligheid in de gaten houden. U moet rekenen dat u, afhankelijk van de groepsgrootte, tussen de anderhalf en twee uur buiten bent.

De schietbaan is geopend op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag van 13:00 tot 19:00 uur. Ook na 19:00 uur bent u van harte welkom in ons restaurant. U kunt er voor kiezen bij ons een hapje te blijven eten in de vorm van een lunch, buffet, barbecue of eten van de kaart. Graag horen wij dit van tevoren van u.

De kosten bedragen € 25,– per persoon per ronde van 25 kleiduiven. Deze prijs is inclusief de instructeur, het geweer, de munitie, kleiduiven, gehoorbescherming, bril, baanhuur en de verzekering, maar exclusief drankjes en hapjes. U kunt bij ons per contant of per pin betalen. Wij accepteren helaas geen creditcards.

Graag ontvangen wij bericht van u wanneer u ons wilt komen bezoeken. Mocht u nog specifieke wensen of vragen hebben dan horen wij dit graag. U kunt er van verzekerd zijn dat wij er alles aan zullen doen het geheel tot een succes te maken.

« Terug naar overzicht