Julianatoren Apeldoorn

Apeldoorn, Gelderland

Extra informatie
Aantal personen: 2 tot 200
Voor wie: Gezinnen

Naar website

Het leukste dagje uit beleeft u bij familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn!

In de meer dan 60 te gekke attracties raakt u niet uitgespeeld. En vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de nieuwe show ‘Jul en het magische laboratorium’.

Elke openingsdag zit boordevol spectaculaire shows. Open het park samen met Jul & Julia tijdens de Openingsshow, zing mee met de leukste piratenliedjes, ga met Prins Jul en Prinses Julia mee naar een magisch sprookjeswereld, volg een dansles van Julia, leer de stoere passen van de Cowboydans en sluit een spetterende dag af met Jul & Julia’s Swing & Uitzwaaifeest!

En op de vrijdagen, zaterdagen, zondagen, feest- en vakantiedagen presenteert de Julianatoren de nieuwe show ‘Het Spannende Safari Avontuur’. In deze 30 minuten durende spetterende en interactieve show ga je met jouw allerbeste muizenvriendjes naar de jungle!

Snel een heerlijke snack tussendoor halen of lekker uitgebreid eten? Het kan allemaal bij de Julianatoren. Verspreid over het park vind je een grote diversiteit aan eetgelegenheden, veelal met een eigen thema en bijpassende gerechten.

Koop online een ticket en ontvang € 2,50 korting op de reguliere toegangskaarten.

« Terug naar overzicht