Joytime Vrijetijdactiviteiten

Grolloo, Drenthe

Extra informatie
Prijs vanaf: €12.5
Aantal personen: 2 tot 150
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Joytime – Outdoor Belevingspark

4uur lang onbeperkte keuze activiteiten voor iedereen!

Kinderfeestje, vrienden dag, familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje? In het Outdoor Belevingspark bieden we de standaard Outdoor activiteiten op een belevenisvolle manier aan.
Bijvoorbeeld boogschieten, het gaat niet alleen om het raken van de roos, maar wie schiet de meeste punten op het dartbord of ga mee op jacht!
Ook hebben we een serie van acht uitdagende klimwanden. Allemaal met een zelf zekerend systeem.
Maar wat dacht je van de hindernis en survivalbaan, een rondje op ons ATB parcours of diverse tochten in de mooie bossen van Grolloo en omgeving. Voor kinderen t/m 12 jaar mag er zelfs quad gereden worden!

De keuze maak je zelf ter plekke!
Wij garanderen: van jong tot uit, voor elk wat wils!

Joytime – Outdoor Klimpark

Een prachtig Klimbos gelegen op een absoluut unieke plek. Rondom en op de recreatieplas De Kleine Moere zijn inmiddels 6 parkoersen gerealiseerd variërend tussen de 2 en 10 meter hoog. 76 hindernissen en maar liefst 725 meter kabelbaan wachten op jou. Als je durft tenminste. De langste kabelbaan is 200 meter lang en gaat vanaf 10 meter hoogte bijna volledig over het water. Je begint met een duidelijke (veiligheids) instructie. Hierna kies je zelf je parcoursen in oplopende moeilijkheidsgraad. Een uurtje extra en dan ook de Sensatie klimmen? Vraag het de instructeur!

Klimmen bij Outdoor Grolloo biedt uitdaging, plezier, avontuur en een gegarandeerde adrealinekick.

« Terug naar overzicht