Genieten van een bungalow of groepsaccommodatie bij recreatiepark De Boshoek

Voorthuizen, Gelderland

Extra informatie
Prijs vanaf: €132
Aantal personen: 2 tot 20
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Waar vind je nou nog een recreatiepark in Nederland dat zowel vernieuwend is en met de tijd mee gaat als de veelzijdigheid en betrouwbaarheid biedt waarnaar de vakantieganger van nú naar op zoek is?

Juist, midden op de Veluwe; met de hoogste attractiepark dichtheid van heel Europa. Tevens staat de Veluwe al jaren op de eerste plaats als het gaat om populariteit bij de binnenlandse en buitenlandse toerist. Hier bevindt zich, omringd door de Staatsbossen: Recreatiepark De Boshoek, waar kindvriendelijkheid en persoonlijke service hoog in het vaandel staan.

Elk type vakantieganger beleeft zijn ultieme vakantie; van jong tot oud. De sportfanaat showt zijn talent op het veelzijdige sportpark, danst de sterren van de hemel op de dansmat, rijdt een van de mooie paarden bij de ponyclub en gooit uiteraard die strike op de Bowlingbaan. De avonturier gaat op ontdekking in de Klauterhoeve, knuffelen met de dieren van de kinderboerderij of leeft zich uit in een van de speeltuinen. De genieter gaat heerlijk ontspannen in de sauna, het Turks stoombad of gewoon heerlijk zwemmen; binnen of buiten!

Vakantiebeleving wordt serieus genomen. De enige Vakantiecoach in Nederland is actief op De Boshoek en biedt de gasten de persoonlijke aandacht om volledig van de vakantie te kunnen genieten. Hierdoor heeft de vakantie vrij baan om de welverdiende rust en ontspanning te geven. Proef deze positieve sfeer op De Boshoek.

Veelzijdigheid en vakantiebeleving hangt als een rode draad boven het gehele park. Dit uit zich in de vele verschillende mogelijkheden voor overnachting.
Het perfect onderhouden bungalowpark biedt ruim 30 bungalows, geschikt voor 2 tot 20 personen. Van luxe chalets met hotelfaciliteiten tot een groepsboerderij en Wellness Villa.
Op het kampeerpark kan je overnachten op ruime plekken met privacy en voor de veiligheid: autovrije kampeervelden. In het luxe sanitairgebouw is aan de kleintjes gedacht, zodat ook zij zich daar veilig en vertrouwd voelen. Door de mogelijkheid van privé sanitair aan te bieden zorgt De Boshoek ervoor dat de vakantie nog relaxter wordt.
Glamping is kamperen anno nú en natuurlijk biedt De Boshoek diverse mogelijkheden; luxe safaritenten, bijzondere comfortabele trekkershutten en de unieke Kabouter Plop Familietenten.

Het eigen restaurant Western Plaza zorgt voor de culinaire voldoening. Maar tevens stel je je eigen actieve en smakelijke arrangementen samen. Van stoere buggy’s en quads tot huifkartochten. Tal van mogelijkheden om het verblijf naast de accommodatie volledig op de wensen van de gast af te stemmen.

« Terug naar overzicht