Familiehuis Nunspeet

Nunspeet, Gelderland

Extra informatie
Prijs vanaf: €299
Aantal personen: 2 tot 20
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Familiehuis Nunspeet is een vakantiepark aan het Veluwemeer en is aantrekkelijk voor alle leeftijden. Zowel jong als oud zullen zich goed vermaken op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet. De ligging leent zich uitstekend voor een kortere of langere vakantie in een van de vakantiehuizen.

Bij Familiehuis Nunspeet kan men verblijven in diverse vakantiehuizen, zoals chalets, vakantievilla’s en groepsaccommodatie. De chalets zijn geschikt voor 4, 6 en 8 personen en de vakantievilla’s zijn geschikt voor 6 of 8 personen. De chalets en vakantievilla’s zijn voorzien van een ruim terras zodat men heerlijk buiten kan vertoeven. Een grote groep kan terecht bij de groepsaccommodatie. Deze is geschikt voor 20 personen. De groepsaccommodatie bestaat uit 3 huizen met een gezamenlijke ruimte. Zo is er genoeg privacy voor iedereen, maar is het makkelijk om elkaar op te zoeken.

Familiehuis Nunspeet biedt vele faciliteiten voor jong en oud. Voor de kinderen is er een kinderspeelplaats met airtrampoline, tafeltennistafel, jeu de boulesbaan, groot dam- en schaakbord en een beachvolleybalveld. In de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig die allerlei leuke activiteiten voor de kinderen organiseert. Ook kunnen de kinderen over het hele park crossen met de skelters en er is zelfs een familie-skelter te huur. Tijdens de avonden is er van alles te beleven voor het hele gezin, zoals volleybaltoernooi, fietspuzzeltocht, spelavond en wildspeurtocht. Voor het verkennen van de omgeving en het ondernemen van wateractiviteiten biedt Familiehuis Nunspeet verhuur van fietsen, kano’s, supboards, waterfiets en motorboten. Voor een hapje en een drankje kan men terecht in de snackbar.

Overzicht van faciliteiten op Familiehuis Nunspeet:

Animatieteam
Skelters
Verhuur motorboten
Verhuur kano’s, supboards & waterfiets
Fietsverhuur
Snackbar
Broodjesservice
Wandelbos
Jeu de boulesbaan
Beachvolleybalveld
XL dam- en schaakbord
Tafeltennis & tafelvoetbal
Voetbalveld
Wifi
Watersport

« Terug naar overzicht