Escape Room bij Van der Ende

Poeldijk, Zuid Holland

Extra informatie
Prijs vanaf: €20
Aantal personen: 2 tot 12
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen

Naar website

Ben jij in staat om de raadsels op te lossen en te ontsnappen uit 1 van onze escape rooms?

#1 The Riddle Master
Deze escape room is niet een gewone escape room. Bij deze escape room is het doel niet om te ontsnappen, maar om in 60 minuten zoveel mogelijk raadsels op te lossen. Er zijn vier verschillende levels; Getting Started, The Game Classics, Using All Senses en The End-Boss. Als u de code kraakt van The End-Boss dan wint u de €50,- contant die in de laatste kluis ligt! In ieder level zijn zoveel kleine uitdagingen dat u keer op keer enthousiast wordt als u een raadsel heeft opgelost! Dit maakt het erg leuk om te spelen met familie, vrienden of collega’s! Er zijn oneindig veel raadsels maar hoe ver komt u met uw groep?

#2 The Hacker
Chr0nos is een bekende hacker, zijn identiteit zal worden onthuld door de talentvolle aanklager mevrouw Smith. Geruchten doen de ronde op het “dark net” dat Chr0nos er alles aan zal doen om dit te voorkomen, waarbij mevrouw Smith gevaar loopt. Uw taak als team is om te voorkomen dat mevrouw Smith niets overkomt. U heeft een high-tech controlekamer tot uw beschikking met observatiecamera beelden van mevrouw Smith’s appartement. U zal robotarmen, computers, kabels, minicamera’s gebruiken en veel meer om deze taak te vervullen.

1 escape room € 120,- (2-6 pers.) voor 60 min speeltijd. Tijdsindicatie 1uur 20min (aanbevolen 4 pers.)
2 escape rooms € 200,- (4-12 pers.) voor 2x 60 min speeltijd. Tijdsindicatie 1uur 20min (tegelijkertijd) (aanbevolen 4 pers. per kamer)

« Terug naar overzicht