Cruisen door ‘De Groote Peel’ op een Swingtrike!

Meijel, Limburg

Extra informatie
Prijs vanaf: €25
Aantal personen: 2 tot 25
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen

Naar website

Ontdek deze nieuwe outdoorsensatie: Cruisen door natuurgebied ‘De Groote Peel’ op een Swingtrike! Stap op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewieler en SWING door de prachtige Peelomgeving.

De Swingtrike toertocht
Vanuit ‘Nostalgie Eten & Drinken’ in Meijel kunt u gedurende 1,25 of 2,25 uur een Swingtrike huren en een toertocht maken langs het beroemde kanalenstelsel. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze elektrische driewielers en vervolgens SWINGT U langs het kanalenstelsel van de Noordervaart, het Deurnes kanaal en de Helenavaart. Deze kanalen waren aanvankelijk bedoeld ter afwatering van het veengebied en voor het transport van de in de Peel afgegraven turf. Naast de kanalen wordt u getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden.

De Swingtrike toertocht is bij uitstek geschikt voor mensen die op een unieke en ‘groene’ wijze Meijel en de Peelomgeving willen leren kennen. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin, collega’s, vrienden of familie. Een uniek dagje uit voor iedereen.

De Swingtrike tochten bieden plaats van 1 t/m 25 personen. Tot 49 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen zoals de Tuk Tuk, Trabant en snorfietstoertocht, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.

« Terug naar overzicht