Bison Bowling Maarssen

Maarssen, Utrecht

Extra informatie
Prijs vanaf: €22.5
Aantal personen: 2 tot 500
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Bison Bowling Maarssen is de laatste jaren omgetoverd tot een verrassend feestpaleis. Wat denkt u van de Jungle Bowling, de Gold Digger’s Mine, the London Room en ons Bali restaurant! En natuurlijk niet te vergeten onze Bison Magic Bowling Show. In Maarssen kunt u een heerlijk avondje uit beleven. Intiem, met gezin of vrienden. Maar ook uitbundig, tijdens een groot personeelsfeest voor 500 personen.

In het voorjaar van 2016 opent Bison Bowling Maarssen haar eerste Escape Room: The Post Office! Een Escape Room is een avontuurlijk interactief spel waarbij je als team in een themakamer wordt opgesloten. De spelers moeten door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen, en door het oplossen van puzzels en raadsels de kamer binnen 60 minuten proberen te verlaten. Je waant je midden in een bloedstollend ‘point and click’ computerspel, waardoor er meer adrenaline door je lichaam giert dan wanneer je gaat parachutespringen!

Geen kamer ter wereld is hetzelfde. Iedere kamer heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen mysterie, die je als team op moet lossen. Bij Real Life Escape in Maarssen word je met je team opgesloten in een oud postkantoor. Via een beeldscherm verteld een meisje dat haar opa, een postbeambte, hier op raadselachtige wijze verdwenen is, en ze verzoekt jullie om het mysterie op te lossen. Dan begint de klok te tikken… Je moet al je zintuigen gebruiken om uit de kamer te komen, en de tijdsdruk zorgt ervoor dat er snel moeilijke keuzes gemaakt moeten worden; je moet je zenuwen goed onder controle weten te houden! Het is de ultieme teambuilding activiteit voor vrienden, collega’s en familie.

De Escape Room is gevestigd in bowlingcentrum Bison Bowling Maarssen. We kunnen vanaf de opening van de Escape Room in 2016 ook arrangementen tussen beide bedrijven aanbieden. Je kunt de Real Life Escape Room aanvullen met bijvoorbeeld Jungle Bowling, the Gold Digger’s Mine, the London Room of het Bali restaurant. En natuurlijk niet te vergeten onze Bison Magic Bowling Show!

« Terug naar overzicht