Amusementspark Tivoli

Berg en Dal, Gelderland

Extra informatie
Prijs vanaf: €12.75
Aantal personen: 2 tot 800
Voor wie: Gezinnen

Naar website

Amusementspark Tivoli, ‘t leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar!

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 30 super leuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, midgetgolfbaan en nog veel meer… Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Samen in alle attracties, maar ook heerlijk alleen spelen.

Superleuke evenementen in 2016
Ben jij klaar voor een dag vol avontuur? Kom dan langs op één van onze Dierendagen in juli en augustus. Ook de verjaardag van Tiffi en Toffi, onze vrolijke tweeling, wordt dit jaar weer een knalfeest! Wij sluiten het seizoen griezelend af tijdens Happy Halloween.

Online tickets met korting
Wil je het liefst gelijk naar binnen zonder in de rij bij de kassa te moeten staan? Bestel dan online je toegangskaarten en profiteer ook nog eens van korting per kaartje!

Kijk op www.parktivoli.nl voor meer informatie, de actuele openingstijden, entreeprijzen, kortingsacties, abonnementen, kinderfeestjes, animatiekalender, schoolreisjes, groepsuitjes en nog veel meer….

« Terug naar overzicht