All-in hotel De Bonte Wever

Assen, Drenthe

Extra informatie
Prijs vanaf: €79
Aantal personen: 2 tot 366
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Of u ons hotel nu voor een heerlijk ontspannen weekendje, als aansluiting op uw zakelijke bijeenkomst of tijdens één van onze evenementen bezoekt: bij De Bonte Wever voelt u zich direct thuis!
Al onze kamers combineren een sfeervolle inrichting met moderne faciliteiten, inclusief internet, airconditioning en een ruime badkamer met inloopdouche. Wilt u wat meer ruimte? Kiest u dan voor de gezellige familiekamer (met stapelbed voor de kids) of boek de royale XL kamer voor maximaal verblijfsplezier. Het gehele hotel is rolstoelvriendelijk.

Wat De Bonte Wever extra bijzonder maakt, is de handige all-in formule. U betaalt één vaste prijs voor een compleet arrangement. Het eten en drinken, toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de bowling, de fitness, de diverse spelactiviteiten en avondentertainment zijn bij de prijs inbegrepen.

Wenst u alleen een overnachting met ontbijt te reserveren? Ook dat is mogelijk. Informeer bij onze sales afdeling naar speciale corporate rates als u regelmatig in Assen verblijft.

« Terug naar overzicht