Maak je mannenuitje persoonlijk

Het perfecte mannenuitje

Alle mannen hebben, net zoals vrouwen dat hebben, tijd nodig om echt alleen met hetzelfde geslacht te zijn. De sfeer is altijd net even wat anders dan normaal en helemaal bij mannen kan het er soms grof aan toe gaan. Hier hebben vrouwen soms moeite mee en dus is het voor iedereen beter om eens in de zoveel tijd even een mannenweekend te hebben. Hier kunnen zij dan even alle stoom van zich afblazen en lekker simpele grappen maken zoals alleen mannen dat kunnen. In dit artikel zullen wij een aantal tips en bestemmingen geven waardoor jou mannenweekend een groot feest wordt.

Voetbalweekend

Veel mannen houden van voetbal en bier, een combinatie hiervan is dus helemaal een groot feest. Voor veel mannen is de Premier League de beste voetbalcompetitie van de wereld. Een mannenweekend naar Engeland is dus een goede optie. De boot- of vliegticket naar Engeland is niet duur, voor rond de honderd euro zit je al in Engeland. Hier hoef je dan alleen een ticket van een voetbalwedstrijd te kopen en je bent klaar. Mocht je geen zin hebben om daar een overnachting te boeken, dan is dezelfde avond terugvliegen ook nog een optie. Je kunt je reis natuurlijk ook geheel verzorgt boeken! Na de Premier League komt voor veel mensen de Spaanse voetbalcompetitie. Hier voetballen de twee grootste clubs ter wereld namelijk, Barcelona en Real Madrid. Een reden waarom veel mensen voor Spanje kiezen is het weer. In Spanje ben je namelijk zo goed als zeker van een lekker zonnetje. Boek hier uw verzorgde arrangementen naar wedstrijden van FC Barcelona

Uitjes in eigen land

In eigen land hebben wij natuurlijk ook genoeg activiteiten om te doen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om te gaan paintballen en karten. Het leuke hieraan is dat het een echte wedstrijd onderling is en het een het een echt ‘gevecht’ wordt, hier houden mannen meestal wel van. Mocht je van écht racen houden dan kan je er ook voor kiezen om te gaan scheuren op het circuit van Zandvoort.

Hou je van écht sportieve uitjes, dan kan je gaan abseilen, mountainbiken of een stormbaan bedwingen. En als je van watersport houdt dan is misschien powerkiten, wakeboarden of waterskiën wat voor jou. Zoals je zie is er in Nederland van alles te doen en hoef je dus niet ver te reizen voor een perfect mannenuitje. Je leest er alles over in deze blog

Maak het mannenweekend persoonlijk

Om een echt groepsverband te creëren is het een leuk idee om eigen shirts te laten ontwikkelen. Wat veel gedaan wordt is bij iedere man hun bijnaam op hun rug te laten zetten. Dit is niet alleen voor het weekend zelf leuk, maar zal later ook een leuk aandenken zijn. Zet bijvoorbeeld ook het jaartal en de plaats waar jullie naartoe zijn gegaan op het shirt. Zo weet je altijd welk shirt bij welk weekendje weg hoort. Het laten bedrukken van een shirt hoeft helemaal niet duur te zijn en kan volledig naar eigen smaak gemaakt worden.

Zo’n bedrukt shirt is natuurlijk ook geweldig voor een vriendenweekend of familieuitje!

Plaats een reactie