Leuke familie uitjes

Je bent op zoek naar leuke familie uitjes. Dan wil je natuurlijk iets leuks te doen hebben voor jong en oud. De jongste neefjes en nichtjes moeten zich kunnen vermaken, maar ook de volwassenen willen natuurlijk een leuke dag hebben. Een uitje voor de hele familie moet dus voor vele leeftijden geschikt zijn.

 

Leuke familie uitjes binnen

Willen jullie in de winter een leuk familie uitje of is het weer niet optimaal dan zoek je natuurlijk leuke familie uitjes voor binnen.

Van oudsher is bowlen natuurlijk perfect. Geschikt voor jong en oud, terwijl ondertussen een hapje en drankje wordt geserveerd. Wat denk je bijvoorbeeld van bowlen in Almere, Amsterdam, Zwijndrecht of Sittard.

Wat denk je er van om met elkaar lekker te gaan zwemmen!? Trek sportief een paar banen of ontspan lekker in het bubbelbad. Voor ieder wat wils. Of met elkaar de Ik hou van Holland Quiz doen. De Quiz is gebaseerd op het bekende tv programma.

Leuke familie uitjes bowlenLeuke familie uitjes ik hou van hollandDe Bonte Wever

Leuke familie uitjes buiten

Bij mooi of zelfs al droog weer weer zoek je waarschijnlijk leuke familie uitjes om buiten te doen. Buiten zijn natuurlijk diverse leuke activiteiten te doen die voor jong en oud geschikt zijn. Bijvoorbeeld Funny Games. In teams strijdt men tegen elkaar. Wie speelt creatief, slim en kan snel handelen, maar gezelligheid staat voorop! Bij uitstek geschikt voor gemêleerde groepen.
Of Boerengolf in Friesland. Met een gekleurde club, een klomp aan een houten steel en een boerengolfbal, mogen de deelnemers proberen in zo weinig mogelijk slagen de bal in de holes te krijgen.

Trekken jullie voor je leuke familie uitje naar het zonnige zuiden!? Laat je verrassen bij de Wereldtuinen Mondo Verde! Hier vind je 130 verschillende diersoorten, prachtige wereldtuinen en spannende attracties die jouw dag tot een onvergetelijk avontuur maken!
Bij Boerhaarshoeve in Drenthe zijn nieuw in 2016 de arrangementen Bushcraft & OutdoorCooking, Boerderijgames en Kuieren met Kruidenbitters.

Ben je met alleen volwassenen, wat denk je dan van een leuke solextocht! Bijvoorbeeld in Friesland, (Oost) Brabant, Lingewaard of De Betuwe.

De mogelijkheden zijn legio. Wat te denken van een tocht met de Duinexpres door de Loonse en Drunense Duinen, wat overigens ook prima met minder goed weer te doen is in de verwarmde wagons.

Leuke familie uitjes solexLeuke familie uitjes mondo verdeLeuke familie uitjes funny games

 

Plaats een reactie