Leuke activiteiten met je vriend

Je bent op zoek naar leuke activiteiten met je vriend. Als verassing, voor zijn verjaardag of gewoon met elkaar afgesproken om weer eens samen een dagje weg met elkaar te gaan. Je wilt natuurlijk dat het voor hem een mooie dag wordt, maar zelf wil je natuurlijk ook genieten van de activiteiten die jullie ondernemen.

Het is uiteraard afhankelijk van het weer of je er een leuke activiteiten met je vriend binnen of buiten onderneemt. Bij slecht weer wil je natuurlijk niet natregenen. Misschien kun je samen lekker naar de sauna, bowlen of een potje pool spelen met elkaar. Wat dacht er van om nog één of twee bevriende stellen te bellen en met elkaar uit een Escaperoom te ontsnappen!
Maar misschien zijn jullie wel erg sportief en maakt een beetje slecht weer niet uit. Samen over de stormbaan, survivallen of tussen de boomtoppen balanceren. Ook erg leuke activiteiten om te ondernemen met je vriend!

dagje weg met vriend bowlendagje weg met vrienddagje weg met vriend

Leuke activiteiten met je vriend bij mooi weer

Bij mooi weer kun je een dagje weg naar de dierentuin met je vriend, lekker slenteren tussen allerlei wilde dieren. Wat dacht je ervan de omgeving te verkennen op een oude solex of met een hypermoderne segway. Houden jullie van meer actie en ben je niet bang een beetje nat te worden, wat dacht je van powerkiten, wakeboarden, jetpacken of waterskien. Er valt zeker genoeg te kiezen voor leuke activiteiten met je vriend bij mooi weer.

dagje weg met vrienddagje weg met vrienddagje weg met vriend

Na je leuke activiteiten met je vriend zoek je natuurlijk nog een gezellig restaurant.
Je vind dit allemaal en nog veel meer op onze site Uitmetvrienden.nl

Plaats een reactie