Vriendenweekend tips

Vriendenweekend tips

Jullie staan voor een leuk vriendenweekend en willen natuurlijk iets leuks en origineels gaan doen!? Maar waar te beginnen? Op Uitmetvrienden.nl natuurlijk. Voor de beste vriendenweekend tips.

Vriendenweekend tips: activiteiten

Om  te beginnen ben je natuurlijk op zoek naar tips voor leuke, spannende activiteiten op je vriendenweekend. Op onze site zijn diverse leuke activiteiten te vinden voor binnen en buiten, voor jong en oud.

Net als bijvoorbeeld voor familie kun je zowel activiteiten voor binnen als buiten vinden. Bij slecht weer kun je gaan bowlen, zwemmen of met of tegen elkaar uit een Escape Room proberen te ontsnappen. Een perfecte tip voor jullie vriendenweekend. Een Escape Room is tegenwoordig een “must do” op je vriendenweekend!

Ook leuk om een stad of omgeving beter te leren kennen is om deze per step, fiets, segway of lopend  te verkennen. Doe ondertussen een leuke city game of ga op zoek naar de Da Vinci code. Lekker de stad uit… neem de solex of de snorfiets!!
En of je die nu in Brabant, Gelderland of Limburg wil doen maakt natuurlijk niets uit. Met onze handige zoekfunctie kun je de provincie van je keuze maken en zo je resultaten voor je vriendenweekend filteren.

Vriendenweekend tips - SnorfietsVriendenweekend tips - SegwayVriendenweekend tips - Solex

Vriendenweekend tips: eten en drinken

Als je een keuze hebt gemaakt welke leuke activiteiten je wilt ondernemen en je weet de provincie waar je heen wilt, dan wil je natuurlijk ook gezellig met al je vrienden ergens kunnen eten en drinken. Geen probleem!

Voor het eten nog even met elkaar een borrel drinken? Wat denk je van een High Beer of een Cocktailworkshop!!

Wil je gezellig bij elkaar aan tafel zitten met z’n allen bij elkaar zitten!? Wat denk je ervan om met elkaar om een grote bakplaat bij de Japanner te gaan zitten. Gezellig, spannend en heerlijk eten. Je kunt natuurlijk ook zelf je kookkunsten in de praktijk brengen en ondertussen de kneepjes van het vak leren bij een kookworkshop.

En gaan jullie in de zomer, dan ga je lekker Barbecueën op het water natuurlijk.

Even uitbuiken en dan de kroeg in met je vrienden!!

Vriendenweekend tips: overnachten

Afhankelijk waar jullie terecht komen kun je je je vriendenweekend compleet maken met een overnachting. Makkelijk middenin de stad of juist wat rustiger gelegen in zo’n prachtige groepsaccommodatie. Op onze site vind je met name ruime keuze in mooie accommodaties  met volop sfeer en van alle gemakken voorzien.

 

Kortom volop vriendenweekend tips op Uitmetvrienden.nl

1 gedachte over “Vriendenweekend tips”

  1. Vroeger deden mijn vrienden en ik dit 2/3 keer per jaar. Toen raakten de ideeën op en hebben we al een tijdje niet echt meer iets gedaan. Ik ga deze tips voor leggen bij mijn vrienden! Top dat jullie deze blogs schrijven

    Beantwoorden

Plaats een reactie