Park Tivoli viert verjaardagsfeestje van Tiffi en Toffi!

Zaterdag 4 juni is de vrolijke tweeling Tiffi en Toffi van Park Tivoli jarig en dat gaan we vieren! Op deze feestelijke dag kun je van meer dan 30 attracties en speeltoestellen genieten. Bij binnenkomst word je als een beroemdheid op de rode loper verwelkomd, je kunt daar samen met Tiffi en Toffi op de foto. Er zijn drie verjaardags-shows waar we gaan zingen, dansen, en misschien wel getrakteerd worden op iets lekkers.

Kleurwedstrijd

Download de verjaardags-kleurplaat van onze website en maak kans op een gezinsabonnement! Liever knutselen dan kleuren? Je kunt ook een mooie verjaardagskaart maken en deze meebrengen. We hangen ze allemaal op voor het feestje in de Tiffi en Toffi Club!

Jouw verjaardag in Park Tivoli

Ben jij ook jarig op zaterdag 4 juni? Kom dan naar ons park en ontvang op vertoon van je legitimatiebewijs een leuk cadeautje van ons! (Actie geldt voor kinderen t/m 12 jaar, alleen op vertoon van legitimatiebewijs).

De hele maand juni is Kinderfeestmaand! Vier je kinderfeestje in juni 2016 bij ons en je mag gratis 2 volwassenen meenemen, daarbij krijgen alle kinderen een gratis waterijsje! Reserveringsformulier en kortingsbon vind je op onze website.

Online tickets met korting

Wil je het liefst gelijk naar binnen zonder in de rij bij de kassa te moeten staan? Bestel dan online je toegangskaarten en profiteer ook nog eens van korting per kaartje!

Kijk voor alle feestactiviteiten en meer informatie op www.parktivoli.nl

Plaats een reactie