Avondje uit met je date!

Avondje uit met je date: wat zijn de beste ideeën?

Je hebt afgesproken met een leuke man of vrouw via één van de datingsites en nu vraag je je af wat je in hemelsnaam moet gaan doen? Kies voor een “standaard” etentje bij het lokale restaurant of ga je voor een unieke ervaring? Net als op een datingsite kun je je onderscheiden van de andere singles door wat anders te doen. Een wandeling maken is leuk maar is het ook iets wat je date jarenlang herinnert? Nieuwe ervaringen creëren nieuwe herinneringen. Met de volgende ideeën voor een avondje uit met je date doe je wat anders dan wat iedereen doet.

Ga naar het Amsterdam Light Festival

Ieder jaar wordt in Amsterdam het Light Festival gehouden. In 2017 vind het festival plaats van 30 november 2017 tot en met 21 januari 2018. Meer dan veertig bekende en onbekende kunstwerken van nationale en internationale kunstenaars, designers en architecten verlichten in deze periode de binnenstad van Amsterdam. In Nederland is dit één van de beste date ideeën voor als je ’s avonds iets unieks met je date wilt doen. Als je iets unieks wilt doen met je date dan is dit een avondje om niet snel te vergeten.

Doe een drankje in een SkyLounge

Iedere wereldstad heeft een plek om van boven de stad te bekijken tijdens een hapje en een drankje. Las Vegas heeft de Stratosphere toren, Berlijn de Puro Lounge Club maar ook in Nederland is er een SkyLounge in Amsterdam gevestigd bovenin het Hilton. Geniet samen van het uitzicht en leer elkaar beter kennen onder een drankje.

Ga naar het circus

Het circus is niet alleen voor kleine kinderen. Het is ook een leuke ervaring om te delen met je date. Wie vindt het nu niet leuk om de acts van de clowns te bekijken, het ballet gecombineerd met mimiek, dieren die kunstjes uitvoeren en opzwepende muziek? Een circusvoorstelling is altijd gebaseerd op plezier en dat is precies waar je naar op zoek bent tijdens een date.

Bezoek een escaperoom

Ga samen met je date op zoek naar de oplossing om jezelf te bevrijden uit de kamer. Laat je meeslepen in het verhaal van de bedenkers en probeer samen te werken om het mysterie op te lossen. Het is wat gewaagd als eerste date maar voor een tweede of derde date is het een perfecte mogelijkheid om “verplicht” een uur met elkaar samen te werken. Bezoek bijvoorbeeld één van de vele escaperooms voor een leuke ervaring.

Bezoek een cabaretvoorstelling

Bezoek samen een cabaretvoorstelling van een bekende cabaretier. Kies er wel één uit die jullie beiden leuk vinden zodat het een garantie op lachen is. De voorstelling zelf is niet het moment om uitgebreid met elkaar te praten maar achteraf wel. Doe een drankje en bespreek de lachwekkende momenten uit de voorstelling.

Plaats een reactie