Een leuk dagje uit met Vakantieveilingen

Met zo’n 10.000 veilingen per dag is vakantieveilingen met uitstek geschikt om top aanbiedingen op de kop te tikken. Hoewel de naam zich er niet direct aan leent. is vakantieveilingen uitgegroeid tot een veilig website waar je meer dan alleen vakanties tegen absolute bodemprijzen kunt winnen.

Vakantieveilingen uitgelicht.

De website bestaat nu inmiddels al heel wat jaren en is altijd een bekende plek op het internet geweest waar je mee kon doen aan vakantieveilingen. Omdat de website een eerlijk is en onder toezicht van een notaris staat kun je er zeker van zijn dat de veilingen echt zijn en niet worden gemanipuleerd, zoals dat wel het geval is bij veel andere veilig websites.

De kans is dan ook groot dat je er zomaar een hotelovernachting of een ander uit je voor maar € 15,- kunt winnen.

Meer dan alleen vakanties.

Naast het bieden op vakanties is de website inmiddels zo groot geworden dat je er ook kunt meebieden op al het andere. Zo kun je er op allerlei verschillende producten bieden, eten en drinken. Maar natuurlijk ook op uitjes, etentjes en evenementen.

Wat dat betreft is vakantieveilingen zeer geschikt om een leuk uitje met je vrienden, familie of partner op te scoren. Voor elke gelegenheid is er wel een veilig te vinden. Zo kun je bieden op luxe etentjes in sterren restaurants, die normaal gesproken honderden euro’s zouden kosten, kun je nu voor een paar tientjes winnen.

Sauna’s Festivals, Workshops, Paintballen en meer.

Of wat dacht je van een dag je in een wellness sauna. Zo zijn er meerdere in Nederland waarvan de meeste vertegenwoordigd worden op vakantieveilingen. En kun je bieden op bijvoorbeeld een dagkaart voor twee personen bij een van deze spa’s

Ook evenementen zoals festivals, discotheken en clubs vind je veelvuldig op deze veilig website. Wil je met een paar vrienden op stap dan kun je voor een leuk bedrag kaartjes winnen en zelfs nog aansluitend meebieden op een hotelovernachting om een dagje uit met vrienden helemaal speciaal te maken.

Je kunt er werkelijk van alles vinden. naast evenementen, wellness sauna’s en restaurants. Vind je er bijvoorbeeld golfcursussen, een dagje paintballen of naar een klimpark. Ook fotoshoots, workshops, in een Audi of Ferrari rijden, een slipcursus of zelfs fotoshoot. hoort bij de mogelijkheden.

Mocht je niet direct een veilig winnen. Geen nood, er zijn er elke dag weer 10.000. Daarnaast is het ook een bron van inspiratie want je ziet een hoop leuke uitjes voorbij komen waar je zelf niet eerder aan zou denken.

Wat dat betreft is vakantieveilingen een gouden tip om eens te kijken voor een leuk vriendenuitje, of iets anders leuks om je partner of gezin mee te verrassen.

Voorwaarden goed lezen.

Wel wil ik je nog een andere tip meegeven. Veel bedrijven gebruiken vakantieveilingen om hun producten, dienst of hotel / eventment ter promotie aan te bieden. Dit betekend dat ze vaak wel wat voorwaarden verbinden aan de winactie op vakantieveilingen.

Deze voorwaarden zoals bijkomende kosten in het weekend, of eigen risico kosten bij bijvoorbeeld een testrit in een Audi of Ferrari staan vermeld in de voorwaarden. Deze vind je wanneer je op een bepaalde veilig klikt. Je kunt dan vervolgens de regels lezen. Lees deze goed om teleurstelling of juist een te hoge prijs te voorkomen.

Zo hebben hotelovernachtingen vaak de voorwaarde dat ze niet in het weekend plaatsvinden en niet in drukke perioden. Zo proberen Hotels toch hun anders niet verhuurde kamers vol te krijgen en meteen reclame te maken via de website.

Ook heeft elke veiling een tijdsperiode waarna hij vervalt. Zorg dus dat je optijd gebruik maakt van de actie. Ook zijn er nog bijkomende kosten van vakantieveilingen zelf van € 5,- administratiekosten.

Verder wil ik je zeker niet ontmoedigen. Het is juist een leuke plek om dagjes uit en toffe producten te winnen. Let alleen wel goed op de voorwaarden van elke veiling. Voor meer informatie en om alle aanbiedingen van vakantieveiligen te zien ga je naar: https://bespaardeals.nl/vakantieveilingen

Plaats een reactie