Mannen uitjes

Mannen uitjes

Het is tijd om er met de mannen op uit te gaan. Voor een vrijgezellendag, verjaardag of gewoon om er weer eens gezellig met de mannen onder elkaar een mooie dag van te maken. Maar wat gaan jullie dan doen?

Van oudsher zijn natuurlijk paintball en karten dé mannen uitjes! Misschien hebben jullie dat al vaker gedaan en wil je echt wat anders. Maar waarom zijn paintballcentra en kartbanen in zulke grote getalen te vinden…, juist omdat het nog steeds onwijs leuk is natuurlijk! Wil je eens net wat anders dan paintball, ga dan met de mannen eens lasergamen. Of een echte combat training met airsoft.

Wil je eens karten zoals Max Verstappen ook is begonnen ga dan naar Circuit Park Berghem om buiten op een 1300 meter lange baan voor eens en altijd uit te maken wie van de vrienden de snelste is. Voor een antislip cursus of om naar Dakar Preproloog te kijken ga je naar het Eurocircuit in Eersel. Heb je een schoon setje kleren achterin de auto gegooid? Stap dan eens op een quad en ga los op een uitgebreid parcours op een sportieve quad.

Als jullie houden van auto’s en motoren, maar je op de mannen uitjes liever niet in het zweet of de modder wilt werken kun je natuurlijk gaan voor een mooie toertocht. Op de solex, tuktuk, segway of een Dafje kun je in iedere provincie en in iedere stad wel een plek vinden om een leuke en mooie toertocht met de mannen te maken. Willen jullie je vergapen aan de mooiste oude auto’s… check het Louwman museum.

mannen-uitjes-airsoftmannen-uitjes-quadmannen-uitjes-solex

Sportieve mannen uitjes

Racen en schieten zijn natuurlijk spannend en sportief, maar jullie kunnen je natuurlijk nog verder in het zweet werken. Misschien gaan jullie wel voor de echte sportieve uitjes. Wat te denken van klimmen, een stormbaan bedwingen, raften, Highland games of keihard een tokkelbaan afgaan! Op onze website zijn nog hééél veel meer stoere outdoor activiteiten te vinden!

Als je én iets van de omgeving wilt zien én jullie zijn niet te beroerd om je in te spannen dan moet je zeker kijken of je kunt gaan mountainbiken of steppen. Houden jullie van watersport?  wat dacht je van powerkiten, wakeboarden, jetpacken of waterskien.

mannen-uitjes-stormbaanmannen-uitjes-stormbaan2mannen-uitjes-wakeboard

Bij mannen uitjes hoort drank 😉

Na inspanning hoort ontspanning. Bier is natuurlijk een drank die veel wordt gedronken en we uit Nederland soms over de hele wereld exporteren. Maar hoe wordt zo’n biertje nu gebrouwen en welke verschillende soorten zijn er? Houden jij en je vrienden van een biertje, ga dan zeker voor een rondleiding bij één van de vele brouwers die ons land rijk is! Je eigen biertje brouwen is natuurlijk wel een toppunt van een mannen uitje. Bij Vaghevuur in Nijmegen kunnen jullie de uitdaging aan!

Geen rondleiding, maar gewoon zitten, ouwehoeren, lachen en genieten van een High Beer of proeverij kan natuurlijk ook prima!

mannen-uitjes-biermannen-uitjes-bier2mannen-uitjes-brouwerij

Zeker voor leuke mannen uitjes kun je perfect zoeken op Uitmetvrienden

1 gedachte over “Mannen uitjes”

Plaats een reactie