Dagje weg met vriendin

Wil je gezellig een dagje weg met een vriendin en ben je op zoek naar leuke ideeën om er een perfecte dag van te maken? Lees dan vooral verder en kijk op onze site.

Dagje weg met vriendin

Neem je vriendin gezellig mee voor haar verjaardag, omdat ze het verdiend heeft of omdat jullie dat eens in de zoveel tijd met elkaar afspreken. Dat is uiteraard niet alleen voor haar heel leuk, jullie maken er samen een heerlijke dag van!

Zoals we wel vaker aangeven is het uiteraard afhankelijk van het weer of je er een leuk dagje binnen of buiten van maakt. Geniet je van het zonnetje samen met je vriendin of duiken jullie naar binnen. Daarnaast hangt het van jullie instelling en bui af of je lekker actief samen bent of heerlijk samen gaat ontspannen.

 

Dagje weg met vriendin bij mooi weer

Met mooi weer willen jullie natuurlijk buiten zijn en genieten van het mooie weer. Lekker slenteren door de winkelstraten van die stad die jullie altijd eens heen moesten om daarna op het terras te ploffen. Wat dacht je van Nijmegen, de oudste stad van Nederland met zijn autovrije centrum. Neem plaats voor een High Tea bij Café van Buren. Verken daarna de omgeving met een solex.

Mooi weer is het natuurlijk ook een uitstekende gelegenheid om een dagje weg te gaan met je vriendin naar het strand. Maak een lange strandwandeling of leg je handdoek perfect richting zon. Je kunt ook kiezen voor activiteiten en ontspanning in Noordwijk. of surflessen in Ouddorp.

Eindhoven is ook leuk voor een dagje weg met vriendin. Bij Grand café Plein 4 kun je Hippe Bingo spelen op maandag en in het weekend dansen op ons hitjes van de 80s tot nu!

Willen jullie liever hard gaan!? Ga naar Walibi natuurlijk!!

dagje-weg-met-vriendin-high-teadagje-weg-met-vriendin-surfendagje-weg-met-vriendin-walibi

Dagje weg met vriendin bij slecht weer

Minder goed weer wil natuurlijk nog niet zeggen dat je geen geweldig dagje weg met je vriendin kunt ondernemen. Wat dacht je van samen een workshop anti age creme  maken zodat jullie je volgende uitje 10 jaar jonger lijken 🙂 En als het buiten nat of koud is, is er natuurlijk niets lekkerder dan jullie heerlijk te laten verwennen met een beauty verwendag.

Zijn jullie sportief? Met een kennismakingsles in bijvoorbeeld Rotterdam kun je op een eenvoudige manier kennis maken met het klimmen.

Amsterdam is natuurlijk dé stad om je nooit te vervelen. In onze hoofdstad kun je uren shoppen. Maar bezoek bijvoorbeeld ook eens Madame Tussauds en lunch heerlijk bij Café Luxenbourg. Wil je tenslotte een avond om nooit te vergeten de met de tranen in je ogen van het lachen naar huis, sluit je dagje weg met vriendin dan af bij het Comedy Café Amsterdam.

Kortom, ook voor een dagje weg met vriendin zoek je eerst op onze site!

dagje-weg-met-vriendin-anti-age-cremedagje-weg-met-vriendin-klimmendagje-weg-met-vriendin-comedy-cafe

Plaats een reactie