Beauty Verwendag

Zuidwolde, Drenthe

Extra informatie
Prijs vanaf: €25
Aantal personen: 2 tot 25
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Kijk en geniet van een goed verzorgde dag, ochtend of middag in ons kleinschalige Beauty- en Kuurinstituut gelegen in Drenthe tussen Zuidwolde en Balkbrug (Overijssel). Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?
Beauty-en Kuurinstituut het Nolderwoud ligt verscholen in de bossen van Zuidwolde in Drenthe.
In dit kleinschalige Beauty- en Kuurinstituut vindt u nog de aandacht, privacy en gezelligheid die u in deze jachtige tijd soms zo hard nodig bent.
We bieden halve, hele en meerdaagse beautyverwendagen en een scala van behandelingen voor gelaat, handen, voeten en lichaam zoals huidverbetering, massages, hotstone massages/behandelingen, peelings, pakkingen, maskers, manicure, pedicure, maar ook workshops over make-up- en huidverzorging en een visagie opleiding .Tevens verzorgen we vasten en reinigingskuren waarbij u overnacht in één van onze hotelbungalows.

Ook groepen ( familie, vriendinnen of collega’s ) kunnen zich bij ons prima vermaken in onze groepsaccommodatie’s voor 22 personen.
De sauna waar badkleding verplicht is kan ook afgehuurd worden door groepen tot 15 personen. U kunt dan gebruik maken van de sauna, Turks stoombad en whirlpool en hebt dan zelf de keuze of u badkleding in de sauna draagt. Eventueel kunt u ook van een meerdaags arrangement bij ons genieten en daarbij overnachten in een van onze hotelbungalows (www.nolderwoud.nl)

We hopen dat we u via onze website voldoende informatie kunnen geven, mocht u vragen hebben neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch.

« Terug naar overzicht