Kennismakingsles Klimmen

Rotterdam, Zuid Holland

Extra informatie
Prijs vanaf: €21.5
Aantal personen: 2 tot 50
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Met een kennismakingsles, ook wel introductieles, kun je op een eenvoudige manier bij ons kennis maken met het klimmen. Natuurlijk zijn de veiligheid en de spelregels belangrijk, maar we gaan meteen aan de slag en voordat je het weet zit je boven in de klimmuur.
Span je in, maar relax ook, have fun en focus.

Onze introductieles is bij ons een gouwe-ouwe. Al meer dan 20 jaar volgen elke week tientallen mensen bij ons deze les. En elke week gaan tientallen mensen naar huis met een unieke ervaring en een goed verhaal. De introductieles boek je met 2 of 3 personen. Je gaat namelijk niet alleen klimmen, maar ook zekeren. Als jouw maat omhoog klimt, ga jij zekeren. Natuurlijk begeleiden wij dat, geven wij les in het zekeren en maken we je wegwijs in de veiligheid van het klimmen.

Het komt regelmatig voor dat de introductieles gebruikt wordt om kennis te maken, om uit te zoeken wat dat nou is, dat klimmen, en om te ervaren hoe het is om toe gaat. Daarna kan doorgestroomd worden naar een beginnerscursus. We hebben daar zelfs een interessante aanbieding voor, als je klaar bent met de introductieles.

Ga er van uit dat je met de introductieles zo’n 2 uur bezig bent bij ons. Neem ruimzittende kleding en stevige gympen mee, de kleding die je ook draagt bij een zaalsport.

« Terug naar overzicht