Compleet uitje aan het strand bij BeachBreak

Noordwijk, Zuid Holland

Extra informatie
Prijs vanaf: €7.5
Aantal personen: 4 tot 200
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Zijn jullie met een groot gezelschap of jullie bedrijf, vriendengroep, op zoek naar een leuk en gezellig uitje op een super ontspannen locatie?! Dan is BeachBreak voor jullie de juiste locatie!

Watersportcentrum BeachBreak beschikt over alle faciliteiten voor een geweldige sportieve stranddag! Kleedkamers, douches, toiletten, een ruim terras, HotTub en een strandpaviljoen waar gegeten en gedronken kan worden… Bij BeachBreak alles op 1 locatie. Dus een compleet dagje uit. Volledig verzorgd door het team van BeachBreak.

Willen jullie graag actief bezig zijn of liever een iets rustiger programma? Zijn jullie echte waterratten of toch liever op het vaste land? Op zoek naar een competitief spel of gewoon gezellig samen lachen? Wil iedereen dezelfde activiteiten doen of willen jullie een keuzeprogramma? Misschien willen jullie wel een hele complete dag inclusief lunch en barbecue?!

Zomaar wat vragen die bij een uitje van belang zijn… Wij hebben voor ieder wat wils en kunnen zo ook voor ieder een passend programma in elkaar zetten.

« Terug naar overzicht