Verwen je vriendinnen en jezelf met een dagje beauty behandelingen

Even ontspannen en samen met vriendinnen op pad gaan zorgen vaak voor veel nieuwe energie. Je kunt veel verschillende uitjes plannen en het is wel zo leuk als jouw vriendinnen verrast worden door jouw. Plan daarom een dagje met beauty behandelingen voor jou en je vriendinnen. Ga bijvoorbeeld samen naar de sauna, naar een nagelstudio of laat je lekker masseren in een massagesalon. Dit werkt ontspannend en ondertussen kunnen jullie lekker bijpraten. Je kunt deze uitjes ook combineren met winkelen in een gezellige stad!

Beauty behandelingen

Er is niets zo prettig als lekker verwent te worden met een goede beauty behandeling. Bij een pedicure, nagelstudio, schoonheidsspecialist of bij de kapper bijvoorbeeld. Wil je de dag helemaal tot een succes maken, ga dan samen naar de sauna om compleet te kunnen ontspannen. Bij Spaonline vind je vast een sauna bij jou in de buurt. de site is namelijk uitgegroeid tot Nederlands grootste sauna boekings website.

Bij een sauna is het ook vaak mogelijk om verschillende massages en beauty behandelingen te ondergaan. Bij een schoonheidsspecialist nemen jullie een gezichtsbehandeling en kunnen jullie de mooiste make-up krijgen voor volle wimpers. Wil je alvast lezen over gezichtsbehandelingen en mascara? Kijk dan eens bij Houseoflou.

Shoppen

Bij een dagje uit met vriendinnen is niet compleet zonder het bezoeken van een paar winkels. Als je samen een dag naar de sauna gaat, dan is de dag natuurlijk al gauw gevuld met ontspannen in verschillende baden. Ga je samen voor een beauty behandeling op pad en heb je nog tijd over? Ga dan samen winkelen in een gezellig stad. Je kunt dan een hapje eten en kijken voor bijvoorbeeld zakelijke of stoere kleding. Wil je inspiratie op doen voor het kopen van nieuwe kleding? Bij altijdvrouwen lees je tips en verhalen over verschillende kledingstijlen.

Samen de deur uit

Plan je een dagje weg met vriendinnen, verras ze dan eens door niet te vertellen wat er op het programma staat. Prik een datum en maak een afspraak bij een beautysalon, nagelstudio of sauna. Je kunt jouw vriendinnen ook meenemen in de auto en niet zeggen waar de reis naar toe gaat om vervolgens in een gezellige stad te belanden. Genoeg mogelijkheden dus om er samen een leuke dag van te maken!

Plaats een reactie