Escape Rooms Nederland

In Nederland komen er tegenwoordig iedere maand Escape rooms bij. Escape rooms met verschillende thema’s op verschillende locaties door heel Nederland. Escape rooms zijn er voor kinderen en voor volwassenen, met verschillende moeilijkheidsgraad. Op Uitmetvrienden vind je een overzicht van de leukste, beste en spannendste Escape rooms Nederland.

Wat is een Escape room?

Een escape room is een kamer, of soms zelf een doolhof aan kamers, waarin jij samen met vrienden, familie of collega’s in opgesloten wordt. De deur gaat op slot en dan heb je 60 minuten om met elkaar te ontsnappen. De “Escape” kan beginnen. Door puzzels op te lossen, cryptische omschrijvingen te ontrafelen, logisch en soms out of te box te denken, maar vooral ook met elkaar samen te werken kun je binnen de gestelde tijd de weg naar vrijheid vinden. Soms strijd je ook tegen elkaar om de snelste tijd neer te zetten.

Maar let op! Het lukt lang niet iedereen te ontsnappen uit een Escape room.

Escape Rooms Nederland

Op onze site bij activiteiten staan diverse escape rooms in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Maastricht. Maar ook in kleinere plaatsen in de provincie zijn goede Escape rooms te vinden. Bijvoorbeeld de Escape room Veluwe voor jong en oud in Nunspeet, Kamer 51 in Middelburg of The Escape Room Roermond.
Door Escape rooms in onze zoekfunctie te plaatsen vind je een compleet overzicht van Escape rooms Nederland. Daarbij kun je prijzen vergelijken en kijken met hoeveel personen je terecht kunt. Maak je keuze en ga de uitdaging aan!

Escape rooms Nederland Escape rooms in Nederland

Zoek je naast een spannende ervaring als een Escape room nog een ontspannende activiteit? Of is het dan de hoogste tijd om met je mede “gevangenen” onder het genot van een drankje de escape na te bespreken? Op onze site vind je het allemaal. Vind hier je complete dag uit bij elkaar!

Plaats een reactie