Giftcard van De Eventsbakery

De Eventsbakery organiseert al ruim 10 jaar onvergetelijke uitjes voor particulieren en vrijgezellen en bedrijven. Meerdere activiteiten maakt de Eventsbakery speciaal op maat. Zo is het mogelijk om te komen: paintballen, quad rijden, offroad rijden, handboogschieten, slippen, klimmen en nog veel meer. Alle activiteiten zijn gedurende het hele jaar beschikbaar en zijn dus niet seizoensgebonden. Na afloop van activiteiten vol is het mogelijk om bij te komen en na te praten in onze horecagelegenheden. Hier kun je een heerlijke spare- rib of kipmenu bestellen met een verfrissend drankje.

Voor grote groepen is er ook voldoende ruimte op het terrein. Zo is het mogelijk om diverse teambuilding activiteiten te organiseren of speciale pokeravonden voor vrijgezellenfeesten. De Eventsbakery maakt het zelfs mogelijk om zelf een eigen uitje samen te stellen, zoals de consument dat wil.

Met meerdere vaste locaties in Nederland zoals Rotterdam, Eindhoven, Gouda, Nijmegen en Harderwijk is de Eventsbakery goed bereikbaar.

De Eventsbakery heeft nu een hele mooie winactie.
Doe mee met de win actie en maak kans op een gratis Golden GIft Card voor de uitjes van de Eventsbakery! Voor jou een gratis uitje, voor hen een goede manier je kennis te laten maken met de locaties! Elke week maken ze de winnaar per e-mail bekend!

Win een golden giftcard!
Gratis paintballen, een slipcursus of Offroad rijden? Dat kan met een Golden Giftcard! Doe snel mee en maak kans op uitjes t.w.v. €200!

Plaats een reactie