Met vrienden op vakantie? Deze bestemmingen kende je nog niet!

Een vriendenvakantie koerst vaak naar een knus huisje op de Veluwe of wanneer er eens gek wordt gedaan naar een bungalow in de Ardennen. Ontzettend gezellig natuurlijk, want wanneer je gezegend bent met een leuke vriendengroep maakt het niet uit waar je verblijft, dan vermaken jullie je altijd wel. Maar er zijn ook bestemmingen die nét dat beetje extra bieden. Waarom het aan te raden is eens een trip naar een inspirerende andere omgeving te maken, en welke plekken hier geschikt voor zijn? Dat lees je in dit blog.

Inspireer meer

Dat jaarlijkse weekend weg is natuurlijk gezellig, maar onderscheid jij het weekend van 2018 en 2020 nog met elkaar? Waarschijnlijk niet. Doordat alle huisjes en bestemmingen op elkaar lijken, zijn de herinneringen ook inwisselbaar. Daarom haalt het jullie vriendengroep naar een nieuwe dimensie wanneer je besluit eens voor een andere soort trip te gaan. Zet maandelijks met zijn allen wat geld opzij en plan een verre trip, bijvoorbeeld eens per anderhalf jaar. Je zult zien dat je dan al snel een leuk bedrag bij elkaar hebt en dat de mogelijkheden volop zijn. Herinneringen voor het leven gegarandeerd!

De bestemmingen

Dan de bestemmingen die geschikt zijn voor een vriendenvakantie. Kies een bestemming wat veelzijdig is en dus waar voor ieder wat wils is. Een aanrader is Indonesië, een waanzinnig land met een heerlijk klimaat. Op een eiland als Bali gaat iedereen zich vermaken, van de surfliefhebber tot de yogi. Iedereen kan zijn of haar draai vinden en ook gemeenschappelijke momenten zullen er volop zijn. Let er wel op dan vaccinaties voor Indonesië nodig zijn, laat dit ook je vrienden weten.

De andere kant

Azië is een fantastisch continent, maar ook Zuid-Amerika is een aanrader. Fantastische natuur, heerlijk eten en vriendelijke mensen. Ook hier is het prijspeil een stuk lager dan in Nederland, dus om de kosten hoef je het niet te laten. Ook de veelzijdigheid van dit continent biedt voor iedereen volop mogelijkheden. Van de avonturier tot de rustzoeker. Costa Rica is een aanrader wanneer je besluit die kant op te gaan. Veilig, betaalbaar en ze hebben waanzinnig mooie natuur. Maar ook hier geldt; vaccinaties voor Costa Rica zijn wel een vereiste.

Kortom, overtuig je vrienden eens gezamenlijk een andere plek te bezoeken. Wanneer jij alvast het nodige rekenwerk hebt gedaan, kunnen ze niet anders dan meegaan in jouw avontuurlijke plannen en meegaan in het vliegtuig om samen met jou mooie herinneringen te gaan maken. Veel plezier!

Plaats een reactie