Leuke activiteiten voor koppels

Vandaag heb je weer eens tijd voor elkaar. Geen werk, geen sport, gewoon lekker samen. Maar om nu de hele dag op de bank te gaan liggen of klusjes in huis te doen heb je geen zin in. Je bent dus op zoek naar leuke activiteiten voor koppels.

Leuke activiteit voor koppels… de Dierentuin

Een leuke activiteit is natuurlijk de dierentuin. Lekker samen wandelend langs de olifanten, leeuwen of apen, je hoeft er niet voor naar Afrika. Dat kan bijvoorbeeld gewoon bij Dierenpark Amersfoort. Het dierenpark is zijn 365 dagen per jaar open van 10.00 tot 17.00 uur en in het hoogseizoen van 9.00 tot 18.00 uur. In Dierenpark Amersfoort wonen wel 1500 dieren. Ontdek de dieren via de wel heel bijzondere Klim Alles-route, zoals over de beren en onder de hyena’s door! Of betrap ze vanaf je fietsboot in de Grote Wildernis, waar de dieren vrij rondlopen.

Eén van de mooiste vernieuwde dierentuinen is daarnaast natuurlijk Wildlands Adventure Zoo Emmen. Zeker een bezoekje waard!
Uit met vrienden - Grote-WildernisUit met vrienden

Leuke activiteit voor koppels… De Spa!

Heb je vermoeide benen van het wandelen door het dierenpark of ben je op zoek naar een meer ontspannen activiteit voor koppels? Op nog geen kwartier rijden van het dierenpark ligt Omega Spa en Wellness in Soesterberg. Ze zijn dagelijks tot 23.00 uur open en in het weekend tot 24.00 uur. Tijd genoeg dus om nog langs te gaan. Omega Spa en Wellness beschikt over een reeks saunafaciliteiten en je kunt elke dag kiezen tussen recreëren met of zonder badkleding. Beide kanten beschikken over genoeg faciliteiten om een heerlijke dag te ontspannen. Ondertussen zin in een hapje eten gekregen? Er zijn verschillende restaurants waar u van een klein hapje tot een uitgebreide maaltijd kunt genieten.
Uit met vriendenUit met vrienden

Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor koppels, ga bijvoorbeeld gezellig naar de dierentuin of sauna. Of maak je dag compleet en combineer ze bij Dierenpark Amersfoort in Amersfoort en Omega Spa en Wellness in Soesterberg.

Liever actief!?

Zijn jullie samen liever actief? Kijk eens naar Dagje weg met vriend, hier staan diverse mogelijkheden voor bijvoorbeeld een actieve dag op het water. Of kijk op Avondje uit met je date voor leuke date ideeën.

Of zoek natuurlijk andere mogelijkheden op Uitmetvrienden!

Plaats een reactie