3 geschikte tassen voor de vakantie

Voor welke vakantie je ook kiest, je wilt altijd een handige tas mee. Handig? Van stevig en duurzaam materiaal, met voldoende ruimte en vooral ook mooi. We noemen hier drie prachtexemplaren! 

We besteedden in 2018 meer geld aan vakantie en bleven langer van huis, zo blijkt uit een enquête van toerismeonderzoeksbureau NBTC-NIPO. In dat jaar ging meer dan tachtig procent van alle Nederlanders op vakantie, zelfs gemiddeld drie keer. Met het vliegtuig naar het zuiden bleek populair, vooral naar Turkije. Gevolgd door Frankrijk, Spanje en ook Duitsland gooit nog altijd hoge ogen.

Veel bagage hoeft er niet mee

De hogere temperaturen in die landen, de zonuren en de zee zijn aantrekkelijk. Bovendien kun je in de meeste gevallen met luchtige kleding toe waardoor je zoveel bagage niet mee hoeft te nemen. Daar leent zich een eenvoudige en stevige tas van bijvoorbeeld Cowboysbag uitstekend voor. Een leren rugzak van dit merk is geschikt als handbagage in het vliegtuig en met de traditionele The Bag kun je eveneens goed uit de voeten.

Comfortabele tas voor weekend weg

Wie een paar dagen op pad gaat voor bijvoorbeeld een stedentrip doet er goed aan een comfortabele weekendtas mee te nemen in plaats van een logge koffer. Een Ted Baker tas in de vorm van de ‘Empress striped weekendbag’ is een aanrader. Ted Baker heeft overigens ook heel handige crossbody tassen die je overal met je mee naartoe neemt. Een groot aantal mensen kiest er nog altijd voor om in ons eigen land te blijven. De zuidelijke provincies als Limburg en Noord-Brabant zijn dan het meest populair. Drenthe en Zuid-Holland waren in 2018 ook in trek.

Citybag voor dagje stad

Als je in eigen land door een stad wandelt is het fijn als je een niet te grote tas met je mee hoeft te dragen. Je wilt echter ook niet zomaar een tas, maar een stijlvol exemplaar met voldoende ruimte voor de portemonnee, hotelsleutels, smartphone en een flesje water. En misschien een notitieblokje om al je leuke ervaringen in op te schrijven. In dat geval is een Burkely tas een ware eyecather. Deze zijn er in alle soorten en maten, maar altijd van hoge kwaliteit en soepel leer. Te dragen als hand- of schoudertas, crossbodytas of rugzak. Burkely heeft overigens een heuse citybag in de collectie die juist voor dit doel geschikt is.

Plaats een reactie