Nieuwe uitjes bij Uitmetvrienden!

Ook deze week zijn er weer diverse nieuwe uitjes op onze website te vinden.

Wat dacht je bijvoorbeeld van ontspannen steppen in Drente bij Stepverhuur Orvelte. Orvelte en het nabij gelegen dorp Westerbork liggen in een natuurlijke omgeving in het Drentse landschap, waar het steppen prachtig te combineren is met natuur, historie, gezelligheid en eten en drinken.
Uit met vrienden

Een avondje bowlen of binnenkort als team zien te ontsnappen uit een themakamer in de Escape Room bij Bison Bowling in Maarssen. De spelers moeten door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen, en door het oplossen van puzzels en raadsels de kamer binnen 60 minuten proberen te verlaten. Je waant je midden in een bloedstollend ‘point and click’ computerspel, waardoor er meer adrenaline door je lichaam giert dan wanneer je gaat parachutespringen!
Uit met vrienden

De stoere mannen en vrouwen die zich even helemaal willen uitleven kunnen terecht in Spaarnwoude bij Action Planet om daar op de quad je grenzen te verkennen en te verleggen in 7,5 hectare ruig terrein. Optimaal geschikt om uit je dak te gaan!!
FB_IMG_14050063636582334Uit met vrienden

Kom je liever helemaal tot rust!? Groepsaccommodatie De Vier Eiken is een sfeervolle groepsaccommodatie waar het u aan niets zal ontbreken. Of u nu op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor een familieweekend, een gezellig samenzijn met vrienden en vriendinnen of een leuk uitstapje met je vereniging, De Vier Eiken is een ideale locatie voor een uniek verblijf om nog lang aan terug te denken.
Uit met vrienden Uit met vrienden

Er valt dus weer genoeg te beleven!!

Plaats een reactie