Hoe zoek je een leuk cadeau voor je vriend?

Het blijft lastig, wat geef je je vriend cadeau? Die fles drank, dat bierpakket of een ander flauw cadeau is na een aantal keer ook niet meer zo bijzonder. In dit artikel zetten we een aantal originele cadeaus voor je op een rijtje. Als je deze tips volt dan heb je straks een top cadeau, vriend tevreden, jij tevreden.

Verjaardagscadeau voor een man

Als je een verjaardag van een man hebt is het vaak lastig om een passend cadeau te vinden. Hopelijk kunnen we je met onderstaande tips op het goede spoor brengen en kan je een passend cadeau vinden. Er zijn namelijk best wat opties waar je zelf misschien nog niet aan gedacht hebt waarmee je een leuk en origineel cadeau hebt voor een man.

Een activiteit doen

Wat vaak goed in de smaak valt is samen een activiteit doen. Er zijn verschillende activiteiten waar je aan kan denken en is ook een beetje afhankelijk wat je vriend leuk vind. Denk bijvoorbeeld aan samen uit eten, of samen een workshop doen. Maar je kunt ook een activiteit bedenken die je vriend leuk vind, bijvoorbeeld een slipcursus een driftcursus, circuit training, paintballen of airsoften.

Gereedschap

Is de man waar je een cadeau voor moet kopen een beetje handig? Dan kan je altijd iets van gereedschap kopen. Er zijn verschillende handige tools waar een klusser altijd iets aan heeft. Een stuk gereedschap dat in de meeste gereedschapskoffers nog steeds ontbreekt maar wat erg handig is is de multitool. Met deze oscillerende zaag kan je in lastige hoekjes werken waar je met een gewone zaag of een slijptol niet bij kan. Ander handgereedschap komt ook vaak van pas.

Cadeaukaart

Weet je nu écht niet wat je moet kopen, en zijn bovenstaande opties niet mogelijk of maak je de jarige daar niet blij mee? Dan is een cadeaukaart altijd een goed idee. Kies wel een cadeaukaart van een winkel waar hij vaker komt of waarvan je weet dat hij het leuk vind. Dit kan een bouwmarkt zijn, een restaurant, een elektronicazaak of een gamewinkel.

Hopelijk kan je met bovenstaande tips een passend cadeau kopen voor je vriend, we wensen jou en hem alvast een fijne verjaardag!

 

Plaats een reactie