Golfen bij golfclub Zeewolde

Eigenlijk is golf de ideale sport: het is niet te intensief maar tegelijkertijd wel uitdagend, het is ontspannend, het is te doen samen met een leuk gezelschap en je kunt het ook combineren met een lekkere maaltijd of een andere activiteit rond het clubhuis. Toegegeven, dat laatste kan misschien niet overal, maar wel bij golfclub Zeewolde. Wanneer je kiest voor één van de golfarrangementen die deze golfclub te bieden heeft, zul je genieten van een heerlijk dagje vol golf en ontspanning. Hierbij kun je kiezen voor een golfarrangement van 9 of 18 holes.

9 holes arrangement

Voor maar €46,- kun je genieten van een golfronde van 9 holes. Bij dit arrangement zit een dagschotel en koffie met bonbon als afsluiting inbegrepen. Dit arrangement geldt voor elke dag van de week, waarbij op vrijdag tot en met zondag een toeslag van €5,- bovenop de normale prijs komt vanwege de drukte.

18 holes arrangement

Het 18 holes arrangement is logischerwijs een uitgebreider pakket. Voor maar €81.50,- kun je heerlijk de hele dag golfen spenderen. Hierbij inbegrepen zitten een gezellige ontvangst met koffie/thee + snack, bittergarnituur na afloop, een 2-gangen diner met verscheidene keuzes en een koffie + bonbon ter afsluiting van een leuke dag.

Een golfarrangement: perfect voor de liefhebber

Ben je fan van het spelletje en vind je het leuk om te golfen met je vrienden? Dan is dit arrangement echt een leuk dagje uit voor jou. Naast een leuk potje golf van 9 of 18 holes zitten er beide arrangementen leuke extra’s toegevoegd die een dagje uit naar Golfclub Zeewolde absoluut de moeite waard maken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over golfclub Zeewolde zelf: omgeven door het een schitterend loofbomenbos kun je jezelf urenlang vermaken op 120 hectare land met daarop 9 holes. Heerlijk golfen omgeven door schitterende natuur, is er een betere manier om te ontspannen? Maak van dit golfarrangement een leuk dagje uit.

Plaats een reactie