Xcape Logix Escape Room

Nijmegen, Gelderland

Extra informatie
Prijs vanaf: €12
Aantal personen: 2 tot 5
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen

Naar website

Op 1 minuut loopafstand van Nijmegen station bevindt zich de nieuwe escape experience van Nijmegen, Xcape Logix! Hou je van een uitdaging en vind je het leuk om samen met je vrienden iets nieuws te doen? Dan dagen we je uit om deze escape room te proberen. Door middel van puzzels op te lossen moet je de ruimte zien te ontvluchten binnen 60 minuten. Om te kunnen ontsnappen dien je over goede observatie skills, analytisch vermogen en out-of-the-box thinking te bezitten.

Goede samenwerking is hierbij erg belangrijk. Je team is je belangrijkste bezit, maar tegelijkertijd is het de grootste uitdaging om de specifieke kwaliteiten van elke teamgenoot te verenigen en optimaal te benutten. Alleen door goed te communiceren kan je ontsnappen. Kortom alles “draait” om goede samenwerking, de “sleutel” tot jullie ontsnapping ;).

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en op welke dag je in de week komt. Van maandag tot en met donderdag is er een goedkoper tarief dan voor het weekend, vrijdag tot en met zondag. Ook geldt er op maandag tot en met donderdag een gereduceerd tarief voor studenten op vertoon van een geldige studentenpas.

« Terug naar overzicht