Wonderwereld

Ter Apel, Groningen

Extra informatie
Prijs vanaf: €7.5
Aantal personen: 2 tot 500
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Waar de wonderen de wereld nog niet uit zijn…

In Ter Apel, middenin één van de laatste stukjes Nederlands oerbos, ligt recreatiepark Wonderwereld, een wereld vol spanning en avontuur. Beleef de fantastische sprookjeswereld van Greurt de Groninger reus, tante Beppie de heks en Zwammer het paddenstoelenmannetje. Wonderwereld biedt plezier voor jong en oud. Sprookjes, speurtochten, speellandschappen en veel bijzondere dieren.

De ontdekkingsreis begint in het natuur-ontdekcentrum. Dé plek om de ongelooflijke veelzijdigheid van Moeder Natuur te ontdekken. In de drakengrot kun je de meest uiteenlopende sprookjeswezens bewonderen. Zoek het pas uitgekomen draken-ei en breng een bezoekje aan de Faunies. Misschien wel de vreemdste vogels zijn Takkenman en Bultheuvelrug. En na de expeditie in de Drakengrot kun je heerlijk spelen op de speelweide.

Even uitgespeeld? Bewonder dan onze prachtige collectie uilen en roofvogels in de Uilenburcht. Tip: ‘s middags om drie uur geeft een dierenverzorger een presentatie met een roofvogel of uil. Een prachtige gelegenheid om van alles over deze bijzondere dieren te weten te komen.

In de subtropische kas van Wonderwereld leven dieren uit verre, wame landen. Geniet van de capriolen van de gezellige familie ringstaartmaki’s en de doodshoofdaapjes. Of neem even plaats op één van de vele bankjes. Je zult verbaasd staan, hoeveel dieren zich dan laten horen en… zien.

Natuurlijk is in Wonderwereld ook aan de inwendige mens gedacht. In het sfeervolle jungle-café kan iedereen terecht voor een hapje of drankje.

Tips: Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op www.wonderwereld.nl. Met een abonnement kun je een heel seizoen lang zo vaak komen spelen en ontdekken als je zelf wilt.
Met een combiticket kun je met een flinke korting zowel Wonderwereld als Kabouterland in Exloo bezoeken. Het gezellige familiepark met kabouters, trollen, leuke dieren en… boordevol speelplezier.

Wonderwereld: Ontdek, beleef, bewonder!

« Terug naar overzicht