In een weekend zeilend de Waddenzee beleven!

Harlingen, Friesland

Extra informatie
Prijs vanaf: €125
Aantal personen: 2 tot 18
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Geniet van een heerlijk weekend zeilen op de Waddenzee met de Vertrouwen vanuit Harlingen. U kunt inschepen vrijdag avond 20.00 uur op de Vertrouwen die afgemeerd ligt in het mooie havenstadje Harlingen.

Zaterdag ochtend naar het ontbijt vertrekken wij, om naar een eiland op de Waddenzee te zeilen. Beleef de elementen water, wind en zon!
Na een bijzondere zeildag kunt u volop genieten van de wereld tussen eb en vloed. Het buitenland ligt in Nederland. Vlak voor de kust, in een wereld die Waddenzee heet. Hier ben je los van het land, een weldadige ervaring. Laat alles achter en geniet van het eeuwenoude ritme van eb, vloed en van goudgele stranden zover het oog reikt.

Op de Waddeneilanden ben je mijlenver verwijderd van overvolle agenda’s. Drukte, afspraken, verplichtingen? Je laat ze achter zodra je op de Vertrouwen stapt. Wat rest is het belangrijkste, totale ontspanning van lichaam en geest. Iets wat elke vakantie zou moeten kenmerken, maar op de Waddeneilanden vanzelf gaat. Zeilend op de Waddenzee is de kans groot zeehonden te kunnen zien.

Zondag zeilen wij weer richting Harlingen, waar wij ca. 16.00 uur afmeren. De route is afhankelijk van weer, wind, tij en vooral van u wensen.
De nacht kan bijv. ook droogvallend op een zandbank of voor anker op zee doorgebracht worden. In overleg is bijna alles mogelijk.

Dit arrangement is bedoeld voor groepen met maximaal 18 personen, die gezellig een weekendje van de natuur willen genieten of voor een speciaal gelegenheid zoals feesten en partijen. U mag u zelf met eten en drinken verzorgen. Aan boord is een volledig uitgeruste keuken met koelkast, biertap, fornuis, grote pannen enzv. aanwezig. Op wens kunnen de maaltijden ook door ons verzorgd worden.
Wij verheugen ons op uw bezoek aan Boord!

« Terug naar zoekresultaten