Met vrienden genieten op het water

Lelystad, Flevoland

Extra informatie
Prijs vanaf: €1500
Aantal personen: 10 tot 160
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Waarom zou u, net als vorig jaar, naar dat vakantiehuisje gaan, terwijl u dezelfde luxe ervaart aan boord van een authentiek zeilschip? Uw varend vakantiehuis. Bij NAUPAR, een moderne rederij met 16 thuishavens rondom het IJsselmeer en de Waddenzee, boekt u een zeilschip voor groepen van 15 tot 44 personen. Ideaal voor het jaarlijkse vriendenweekend! Een weekend, midweek of hele week gezellig met uw vrienden genieten op het water.

Een unieke accommodatie
Van luxe hotelkamers aan boord tot back-to-basic-hutten en van een driemast-schoener tot een unieke lemsteraak. In de gevarieerde vloot van NAUPAR vindt u hoe dan ook een schip dat bij u en uw gezelschap past.

• Comfortabele bedden en heerlijke douches;
• Veel ruimte om u heen, zowel aan dek als benedendeks;
• Sfeervolle inrichting met praktische biertap en knusse houtkachel.

Zelf koken of laten verzorgen
Een vriendenweekend, –week of -dag waarin de catering volledig verzorgd wordt? Dat kan! Ook ‘s avonds lekker zelf kokkerellen in de kombuis is een optie. De meeste van onze schepen beschikken over een oven en sommige hebben zelfs een afwasmachine aan boord. Zo is van ruzie over de afwas direct geen sprake meer.

IJsselmeer, Waddenzee of Friese Meren
Ga aan boord in een haven naar keuze en bepaal samen met de enthousiaste schipper en de ervaren bemanning de route.

• Oude gezellige havenstadjes rondom het IJsselmeer;
• Droogvallen op een Wad in de Waddenzee;
• Zeilen over de binnenwateren van Friesland.

NAUPAR
NAUPAR staat voor nautische partners en is een samenwerking van zeilrederijen de Zeilvaart, Hanzestad Compagnie en Zeilvloot Lemmer Stavoren. Elke rederij heeft meer dan 40 jaar ervaring in groepsvakanties, toerisme en het organiseren van events voor de zakelijke markt. NAUPAR is specialist in schoolreizen, week- en weekendtochten, bedrijfsuitjes en relatiemarketing, nautische evenementen en feesten en partijen.

« Terug naar overzicht