Vakantiepark Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord Brabant

Extra informatie
Prijs vanaf: €233
Aantal personen: 2 tot 16
Voor wie: Stellen, Gezinnen

Naar website

Beleef een avontuurlijk leuke vakantie op het meest unieke vakantiepark van Brabant. Op het park vind je diverse faciliteiten voor jong en oud. Daarnaast is er in de omgeving van het vakantiepark ook genoeg te beleven. Van verveling zal dus zeker geen sprake zijn op Vakantiepark Beekse Bergen.

In het park

Een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, vissen in het Victoriameer, een potje midgetgolfen of meedoen met de activiteiten van het animatieteam? Op Vakantiepark Beekse Bergen kan het allemaal! Daarnaast vind je in de Afrika Club Restaurant Kaapstad en Snackbar Peuselhappie, staan er verschillende speeltoestellen op het park, kun je een balletje trappen op het voetbalveld of een fiets huren en de omgeving verkennen. Het is tevens mogelijk om met je eigen boot aan te meren in onze jachthaven en hier te overnachten.

Om het park

Vakantiepark Beekse Bergen ligt in Hilvarenbeek (tussen Tilburg en Eindhoven) op een schitterende, bosrijke locatie aan het grote Victoriameer. In de omgeving van Vakantiepark Beekse Bergen vind je diverse leuke dagattracties. Zo kun je naar het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen. Boek je een vakantiehuis of vakantietent? Dan ontvang je de AttractiePas gratis en kun je zelfs gratis en onbeperkt naar deze en diverse andere dagattracties in de omgeving!

Op zoek naar een meer cultureel uitje? Bezoek dan een van de musea in de regio. Daarnaast kun je ook een uitstapje maken naar een van de prachtige natuurgebieden in de omgeving, zoals de Loonse en Drunense Duinen of de Kempische Landgoederen.

Bekijk hieronder alle faciliteiten van Vakantiepark Beekse Bergen, ontdek de omgeving en laat het vakantie plannen beginnen!

« Terug naar overzicht