Stadswandeling Den Bosch

Den Bosch, Noord Brabant

Extra informatie
Prijs vanaf: €112.5
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Ontdek Den Bosch met een gids

Het altijd gezellige stadscentrum van Den Bosch ontdek je het beste tijdens een stadswandeling. De bevlogen gidsen van Cicerones nemen u mee door de smalle straatjes en steegjes rondom de indrukwekkende Sint Jan. De route voert over de Markt met haar markante gebouwen en langs de beroemde Binnendieze. Al struinend door het centrum luistert u naar de verhalen over de stad en bijzondere Bosschenaren.

Happen & Stappen

Dat je in Den Bosch heerlijk kunt eten is geen geheim. Ons happen & stappen programma is dan ook de ideale manier om de stad écht te leren kennen. Tijdens deze culinaire wandeling wordt een stadswandeling door het historische centrum gecombineerd met een 2- of 3-gangen diner.

Themawandelingen en arrangementen

Den Bosch is een veelzijdige stad en dat zie je terug in ons aanbod. Zo kunt u kiezen voor een themawandeling over Jheronimus Bosch, een speciale avondwandeling in het donker of een wandeling door het historische centrum met een speurtocht voor de kinderen. Alle wandelingen zijn uit te breiden met een hapje en drankje. Start uw dag bijvoorbeeld met koffie en een echte Bossche Bol.

Bovenstaande prijs is per gids, er is geen minimum of maximum aantal deelnemers.

Stadswandeling den Bosch 2Stadswandeling den Bosch 3Stadswandeling den Bosch 4

« Terug naar overzicht