Stadswandeling Amsterdam

Amsterdam, Noord Holland

Extra informatie
Prijs vanaf: €112.5
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Ontdek Amsterdam met een gids

Het bruisende stadshart van Amsterdam laat zich uitstekend ontdekken tijdens een stadswandeling. De bevlogen gidsen van Cicerones nemen u mee door het oudste deel van de stad, langs de wereldberoemde grachten of door de minder bekende straatjes en steegjes. De route voert langs de highlights van de stad en de monumentale panden die herinneren aan de rijke geschiedenis van onze hoofdstad.

De Jordaan

Net buiten het drukke centrum, ligt de bekendste wijk van de stad, de Jordaan. Als een dorp in de stad, is deze voormalige volkswijk de ideale buurt voor een rustige wandeling langs monumenten en hofjes. Met verhalen over gangen, hofjes en forten, volkszangers en andere bijzondere bewoners brengen onze gidsen de wijk echt tot leven.

Themawandelingen en arrangementen

Een grote stad als Amsterdam heeft uiteraard veel te bieden. Zo kunt u kiezen voor een themawandeling over Rembrandt van Rijn, een wandeling langs herinneringen aan het Joods verleden of een wandeling door het historische centrum met een speurtocht voor de kinderen. Alle wandelingen zijn uit te breiden met een hapje en drankje.

Bovenstaande prijs is per gids, er is geen minimum of maximum aantal deelnemers.

Stadswandeling AmsterdamStadswandeling Amsterdam 3Stadswandeling Amsterdam 2

« Terug naar overzicht