Smokkelspel

Zwartemeer, Drenthe

Extra informatie
Prijs vanaf: €15
Aantal personen: 10 tot 200
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Jij bent de smokkelaar!

Stel je voor…ons mooie 3,5 hectare groot paintball gebied gehuld in een onheilspellende duisternis, en in de stokerij wachten ze met smart op de laatste ingrediënten voor de Black Lake Whiskey. …en je weet dat de veldwachters op je staan te wachten maar je moet ongezien naar de andere kant zien te komen! Illegale drankstokers en smokkelaars worden immers zwaar gestraft!

Al jaren wordt de Black Lake Whiskey gebrouwen en het is de veldwachters een doorn in het oog. Speel met jouw vriendengroep dit spannende spel. Er worden drie veldwachters uitgeloot en het spel kan beginnen! Wie redt het om in het ruige, donkere Paintball-gebied ongestraft en heelhuids naar de andere kant te komen? Er moet wel Whiskey worden gemaakt! Uiteraard wordt dit beloond met een heerlijke zelfgebrouwen Black Lake Whiskey.

Een spannend nieuw arrangement bij het Sportlandgoed vanaf oktober te boeken, in combinatie met een BBQ en onbeperkt drinken. ( 6 uur durend arrangement)  Natuurlijk ook te combineren met een overnachting in onze knusse Blokhutten met een kampvuur-plek voor uren gezellig napraten!

« Terug naar zoekresultaten