Restaurant De Gelegenheid

Roermond, Limburg

Extra informatie
Prijs vanaf: €36.5
Aantal personen: 2 tot 30
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Tot ver buiten de grenzen van Roermond is ons 3 gangen surprise menu voor slechts € 35,50 een begrip. Wij vragen wat u niet mag eten en serveren een voorgerecht- tussengerecht- en hoofdgerecht. Heeft u liever een dessert? Ook dat is mogelijk. Voor deze ietwat avontuurlijkere gasten bieden wij ons evenzo befaamde 4 gangen surprise menu aan en voor de echte culinaire verwennerij is er zelfs een 5 gangen surprise menu. Wij hebben geen menu kaart maar schroom niet om te vragen wat de mogelijk heden zijn en laat u verrassen door onze chef-kok Peter Giebels.
Wat u bij ons ook besteld u kunt er zeker van zijn dat alles door Chef-kok Peter Giebels bereid is met verse ingrediënten, zijn inventieve kookkunst met de nadruk op kwaliteit. Peter combineert vakmanschap met passie voor de gastronomie. Geniet van smaken, kleuren en geuren.

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan ons restaurant. Wij zullen er zorg voor dragen dat u een aangenaam verblijf heeft en dus nog vaker in De Gelegenheid zult willen zijn om ons te bezoeken. Even een belletje voor een reservering raden wij zeker aan om een eventuele teleurstelling te voorkomen, wij zijn immers niet voor niets het kleinste restaurant van Roermond. Natuurlijk kunt u ook bij ons online reserveren, geef u (di)eetwensen aan en wij houden hier rekening mee.

Onze openingstijden:

Dinsdag tot en met Zondag vanaf 17:00 uur

Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons restaurant.

Inge & Peter en het Team

« Terug naar overzicht